Lakatos Márknak nem tetszik a férfias orra

esküvő TV2 párkapcsolat Lakatos Márk menyasszony szépség műsor stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új műsorral jelentkezett Lakatos Márk a TV2-n. A stylist most nemcsak nőket szépít meg, hanem pároknak ad tanácsot, hogyan javíthatnak ellaposodott kapcsolatukon, és milyen apró trükkökkel kerülhetnek még közelebb egymáshoz. Sőt, Az Én is menyasszony vagyok című műsor adásainak végén meglepő fordulatokra is számíthatunk.
http://videa.hu/player?v=6x1JvAlboX4NKx2X

A Depeche Mode énekesével lazult Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-lakatos-mark-magyar-stylist-dave-gahan-amerikai-enekessel-pihent.htmlÚj műsorral jelentkezik Lakatos Márkhttp://www.life.hu/szepulj/20130517-a-tv2-en-is-menyasszony-vagyok-cimu-uj-musoraba-szereploket.htmlEgyütt folytatja Bangó Margit és Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-lakatos-mark-a-nagy-duett-sztarja-bango-margit-magyar-enekesno.htmlKülföldön iszik az ismert magyar zenész (x)http://www.life.hu/szorakozz/20130619-skociaban-ivott-famousgrouse-whiskyt-az-irigy-honaljmirigyes-sipos-peti-aki.htmlEz a műtét a plasztikai sebészek rémálmahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130531-a-reoperacio-masok-hibajanak-korrigalasa-sok-kockazatot-rejt.htmlÍgy lett szexszimbólum a szende lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130619-fotokon-akkor-es-most-nicole-kidman-szineszno-az-orak-moulin.htmlÚj menyasszonyi trend hódíthttp://www.life.hu/szepulj/20130619-lifenight-pikans-az-uj-menyasszonyi-trend-boudoir-fotoparti.htmlApás szülésre készül Varnus Xavérhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-varnus-xaver-magyar-orgonamuvesz-apas-szulesre-keszul.htmlMel Gibson egy terrorista a munkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-gaby-hoffman-egykori-gyereksztar-szerint-mel-gibsonnal-szornyu-volt-a.htmlEzért irigykedünk Eva Herzigova testérehttp://www.life.hu/szepulj/20130620-eva-herzigova-cseh-modell-aprilisban-szulte-meg-harmadik-gyermeket-de.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.