Aaron Carter verekedés sérülés Backstreet Boys feljelentés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Carter fotókat posztolt ki verése után sérüléseiről az internetre. Jól helybenhagyták az énekest!

Aaron Carter kezét és arcát hétvége óta zúzódások borítják, amikről fotót is készített és föltette az internetre. A 25 éves énekest - aki a Backstreet Boys-os Nick Carter öccse - Bostonban támadta meg néhány fiatal. Aaron éppen koncertjéről tartott hotelje felé, mikor rátámadtak négyen.

Forrás: AFP, Instagram/Aaron Carter
Forrás: AFP, Instagram/Aaron Carter


Carter az eset után nem sokkal kiírta saját közösségi oldalára is a történteket, és képeket posztolt összevert arcáról és kézfejéről. Az "I Want Candy" énekese elmondta a TMZ-nek, hogy miután elhagyta egy éttermet, egy férfi kiabált utána: "Hallottam, hogy csinálsz egy show-t. Ez a város New Kids-es." Aaron később azt mondta, hogy a helyszínen ezután három másik srác is kiugrott a Chevy Malibuból, és megverte őt. Állítólag a popsztárnak is sikerült néhány találatot bevinnie, mielőtt a banda elmenekült volna. Később a Twitter követőinek ezzel a mondattal büszkélkedett: "6. danos, feketeöves muay thai bokszoló vagyok... Elvesztették".

Carter rendőrségi feljelentést nem tett, mert véleménye szerint az "túl lányos" lenne - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.