Elbúcsúztatták James Gandolfinit New Yorkban

2013.06.27. 22:44

Kollégái, barátai, családja, valamint a rajongók búcsúztak az egy hete 51 esztendős korában Rómában elhunyt James Gandolfinitől, a Maffiózók című tévésorozat sztárjától csütörtökön a New York-i Szent János székesegyházban tartott gyászszertartáson.

A másfél órás ceremónián a színész felesége, Deborah Lin Gandolfini és David Chase, a Maffiózók című sorozat alkotója és executive producere is megemlékezett Gandolfiniről.

Forrás: HBO


A búcsúztatásra több színész is elment a Maffiózók-sorozatból, és a gyászolók között ott volt Alec Baldwin, Steve Buscemi, John Turturro, valamint New Jersey kormányzója, Chris Christie is. A nyilvános temetési szertartáson a színész számos rajongója is részt vett.
Gandolfini első házasságából született fia, a 13 éves Michael apjával vakációzott Rómában, amikor a színész szívroham következtében elhunyt. Gandolfininek egy kislánya is van, Liliana, aki tavaly született második feleségétől.
A színész emléke előtt a Broadway is tisztelgett szerdán: egy percre elsötétült a színházak díszkivilágítása a New York-i színházi negyedben. Gandolfinit 2009-ben Tony-díjra jelölték Az öldöklés istene (God of Carnage) című darabban nyújtott alakításáért. 1995-ben a Rakparton, 1992-ben pedig A vágy villamosa című színművekben szerepelt a Broadwayn.

 

Lepukkant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-nick-nolte-szinesz-hatalmas-szakallat-novesztett-es-ugy-nez-ki.html Farkas Bertalan után újabb magyar készül az űrbehttp://www.life.hu/legykepben/20130626-istenes-benceet-farkas-bertalan-keszitette-fel-egy-urutazasra.html Kiss Ramóna lefújta az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/legykepben/20130627-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-szunetelteti-eskuvoszervezoi-tevekenyseget.html Feleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html Filmsztár kutyákat fogadhatsz örökbehttp://www.life.hu/szorakozz/20130626-filmsztar-kutyaknak-keresnek-gazdat-akik-elozoleg-mundruczo-kornel-rendezovel-forgattak.html Megverték Aaron Carter énekesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130626-megvertek-bostoni-koncertje-utan-aaron-carter-enekesszineszt-nick-carter-occset.html A legédesebb ByeAlex feldolgozáshttp://www.life.hu/szorakozz/20130625-egy-aprocska-kisfiu-enekli-byealex-kedvesem-cimu-dalat-video.html Az alkohol végzett James Gandolfinivel?http://www.life.hu/gyogyulj/20130622-lehet-hogy-az-alkohol-miatt-kapott-szivinfarktust-james-gandolfini-a.html Elhunyt James Gandolfini, a Maffiózók sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130620-james-gandolfini-szinesz-a-maffiozok-sztarja-szivrohamban-meghalt-51-eves.html


 

James GandolfinibúcsúztatóhalálMaffiózók (sorozat)temetésszertartásszínész