orális szex televíziós műsor Károly herceg Ozzy Osbourne rang X-Factor Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Osbourne orálisan kényeztetné a brit trónörököst, Károly herceget.

Sharon Osbourne tudja, hogyan kell sokkolni az embereket. A minap egy televíziós műsorban disznó vicceket mesélt és azt mondta: simán felajánlana egy kis orális szexet a brit királynő fiának, ha cserébe nemesi rangot adna neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szókimondó Sharon Conan O'Brien műsorában még rá is kontrázott erre. Kijelentette: amíg ő Károllyal van, férje, Ozzy Osbourne nyugodtan szórakoztathatja Kamillát, a herceg feleségét. A televíziós sztár elmesélte azt a pikáns történetet is, amikor intim viszonyba került Károllyal egy partin: "Lehajoltam a szalvétámért a földre, és amikor kiegyenesedtem, férfiasságon vágtam."

Rengeteg pénzért zsűrizik Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-rengeteg-penzert-megy-el-zsurizni-sharon-osbourne-a-brit-xfactor.htmlMenyével csókolózott Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szeress/20130507-menyevel-valtott-udvozlo-csokot-sharon-osbourne-ozzy-osbourne-enekes-felesege.htmlLeoperáltatta a melleit Sharon Osbournehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-sharon-osbourne-az-xfactor-mentora-leoperaltatta-a-mellet.htmlFeleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.htmlMegverték Aaron Carter énekesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130626-megvertek-bostoni-koncertje-utan-aaron-carter-enekesszineszt-nick-carter-occset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.