tanácsadás TV2 párkapcsolat Lakatos Márk menyasszony műsor stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk nemrég új műsorral jelentkezett a TV2-n. A stylist minden héten pároknak ad tanácsot, hogyan tudnának javítani ellaposodott kapcsolatukon apró trükkökkel, és egy kis odafigyeléssel. Sőt, Az Én is menyasszony vagyok című műsor adásainak végén meglepő fordulatokra is számíthatunk.
http://videa.hu/player?v=QIRR1zXgdyHEGG6r

Lakatos Márknak nem tetszik a férfias orrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lakatos-mark-stylist-az-en-is-menyasszony-vagyok-cimu-musorban.htmlA Depeche Mode énekesével lazult Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-lakatos-mark-magyar-stylist-dave-gahan-amerikai-enekessel-pihent.htmlÚj műsorral jelentkezik Lakatos Márkhttp://www.life.hu/szepulj/20130517-a-tv2-en-is-menyasszony-vagyok-cimu-uj-musoraba-szereploket.htmlEgyütt folytatja Bangó Margit és Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-lakatos-mark-a-nagy-duett-sztarja-bango-margit-magyar-enekesno.htmlLakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.htmlLakatos Márk lediplomázott, és könyvet írhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-lakatos-mark-lediplomazott-konyvet-ir-es-telen-jar-nyaralni.htmlLakatos Márk imádja a saját hangját!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110610-lakatos-mark-feldolgozta-a-mizu-cimu-szamot-kulisszatitkok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.