Hujber Ferenc Zalatnay Sarolta Kiszel Tünde Szepesi Nikolett heti bulvárkoktél Nánási Pál Channing Tatum Ördög Nóra bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvásárolt érettségi, babafotó, pornó és egy szerelmi háromszög. Ezen a héten is dübörgött a sztárvilág, a maguk módján hozták a kötelezőt. A Life.hu heti bulvárkoktéljából kiderül, ki mit követett el ezen a héten.

Feri borította a diplomabilit

Hétfőn jelent meg Szily Nóra Hujber Ferenccel készült interjúja, melyben a színész bevallotta, hogy a színművészetis diplomája érvénytelen. Annak idején ugyanis a felvételihez szükséges érettségi bizonyítványát pénzért vásárolta. Így került be a Színművészeti Egyetemre, ahol végül a diplomamunkáját sem ő írta, ennek ellenére ötös osztályzattal távozott. A Life.hu-nak megszólalt Hujber Ferenc és az egyetem is, valamint Csonka Pici is állást foglalt az ügyben. Hujber, most, hogy már befutott színész, készséggel visszaadná a diplomáját, ez azonban igencsak megosztja a közvéleményt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szepesi pornózik, Kiszel férjhez megy

Szepesi Niki nagyot nyelt akkor is, amikor két felnőttfilmes producer megkereste azzal, hogy sokéves tapasztalatait ne csak írjásban tárja fel. A szexmániás lány végül egy határozott talánnal szinte rábólintott a felkérésre. "Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy... talán" - nyilatkozta. Ez nem is annyira meglepő, amint az sem, hogy Kiszel Tünde elmondása szerint házassági ajánlatot kapott. "Volt egy görög fiatalember..." - kezdte nyaralásának történetét a híresség, akinek tíz napig végig csapták a szelet, ő pedig hiába mondta, hogy otthon várja a lovagja. Nem Tünci az egyetlen, aki nemet mondott, amikor egy külföldi milliárdos megkérte a kezét. Zalatnay Sarolta sem ment hozzá ahhoz a pasihoz, akivel még a Márton Csabával való megismerkedése előtt jött össze. "Akár férjhez is mehettem volna hozzá, ahogyan Brian Mayhez, a Queen gitárosához is, de nem tettem. Csak magamnak köszönhetem a jelenlegi rossz helyzetemet" - szomorkodott Cini.

Forrás: www.kiszeltunde.hu
Forrás: www.kiszeltunde.hu

Tündéri kislányok minden mennyiségben

Az Ördög-Nánási Mici-puzzle egy újabb darabkája került a helyére, amikor a sztárpár egy eddig még soha nem látott testrészt osztott meg gyermekéről. Korábban már láttuk a kicsi arcocskáját, a bal kezét csuklótól felfelé, aztán az egész nyakig beöltöztetett babát hátulról, most pedig a két lábát. Semmi kétség, Mici érettségi bankettjéig biztosan összeáll majd a kép. Nem fukarkodik a bébifotókkal a Tatum család sem, akikről egy egész sorozat édes családi fotó látott napvilágot a héten. Ezeket a Szexpázsit blogon nézheted meg. Hamarosan kislánya születik Kovács Patríciának is. A színésznő férje nem tudta magában tartani az örömhírt, ráadásul azt is elárulta, hogy a kicsit Hanna Lujzának fogják hívni.

Channing Tatuum Facebook oldal
Channing Tatuum Facebook oldal


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.