Programtippek szombatra - július 13.

buli Zamárdi Visegrád fesztivál szórakozás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen jártál már Egerben, Visegrádon vagy Zamárdiban? Július második hétvégéjén mindhárom helyszín remek programokkal vár akkor is, ha a barátnőddel, a pasiddal vagy többen, barátokkal szeretnétek együtt tölteni a nyár napjait. Egerben légy részese a Bikavér ünnepnek, ahol finomabbnál finomabb borokat kortyolhatsz a hangulatos város vendégeként, Visegrádra vidd magaddal a csemetét is a középkor hangulatát idéző Palotajátékokra, Zamárdiban pedig tombolj egy nagyot a Soundon.

1. Vissza a múltba! - Középkori forgatag Visegrádon

Visegrád önmagában remek kirándulóhely, de ezen a hétvégén azért is érdemes kilátogatnod a Duna partján fekvő településre, mert újra megrendezik a gazdag királyi város fénykorát és hangulatát idéző Palotajátékokat. A lovagi tornával, mesterség-bemutatókkal, vásári forgataggal fűszerezett programot gyönyörű táncbemutatók és régizene koncertek színesítik. A palotajátékok valamennyi programja a lovagi tornyapálya kivételével ingyenes.

Forrás: www.palotajatekok.hu
Forrás: www.palotajatekok.hu


Mikor?
2013. július 12 - július 13.
Hol?
Visegrád
Bővebb infó: http://www.palotajatekok.hu/

2. Borkortyok az Érsekkertben - Egri Bikavér Ünnep

Fogd a barátokat, és ezen a hétvégén meg se álljatok Egerig, ahol jó zene mellett kiváló borokat kóstolgathattok a hagyományosan Szent Donát napjához kapcsolódó négynapos rendezvényen. A Bikavér Ünnepen résztvevő borpincék, borászatok és borrendek ínycsiklandó gasztronómiai fogásokkal is kedveskednek a vendégeknek. A rendezvényre a belépés ingyenes. A Bikavér Ünnep fizetőeszköze a kóstoló érme.

Forrás: http://egrihegykozseg.hu
Forrás: http://egrihegykozseg.hu

Mikor?
2013. július 11 - július 14.
Hol?
Eger, Érsekkert
Bővebb infó: http://www.bikaverunnep.hu/

3. Tombolj a Balaton Soundon - Zagar koncert szombatra

Ha buli, akkor ezen a hétvégén Zagar koncert a Balaton Soundon. Az alternatív-elektronikus-pszichedelikus zenét játszó magyar együttes koncertje jó választás, különösen akkor, ha már 3. napja pörögsz a Soundon, ahol az esemény először nyitja meg kapuit a vízi közlekedés előtt. Szürcsölj koktélt, és táncolj hajnalhasadásig. Mit ajánlunk még a fesztiválon? Itt elolvashatod!

Mikor?
2013. július 11 - július 14.
Hol?
Zamárdi, Szabadstrand
Bővebb infó: http://www.sziget.hu/balatonsound

Koktél mezítláb - Bécsi topprogramokhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20130701-szorakozas-program-szabadido-becs-42-tipp-ha-a-csaszarvarosba.htmlToplistás helyek - Budapest egy külföldivelhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130709-szorakozas-utazas-programtipp-51-latnivalo-amit-a-kulfoldiek-imadnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.