fotózás Atomic Kitten meztelen LifeNight Kerry Katona énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Atomic Kitten egykori énekesnője pénzügyi problémáiról mesélt, miközben vőlegénye kezei takarták el melleit.

Hogy az anyagi gondokkal küzdő Kerry Katona mennyit kaphatott meztelenkedős fotóiért, nem tudni. Az azonban biztos, hogy a magyar származású sztár és vőlegénye, George Kay volt rögbijátékos képei meglehetősen pikánsra sikeredtek. Vőlegénye, aki nemrég kérte meg a brit celeb kezét, az egyik kezeivel takarja el szemérmesen Kerry melleit, míg a másik képen egész egyszerűen hátára kapja az egyébként meztelennek látszó négy gyermekes anyukát. A new! magazin számára készült szexi fotók mellett komoly interjú is készült Kerryvel, aki azt is elárulta, anyagi gondjaik miatt egy darabig még nem lesz esküvő.

Forrás: new! magazine
Forrás: new! magazine

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!




Mégis lesz esküvője Miley Cyrusnak?http://www.life.hu/szeress/20130710-miley-cyrus-szineszenekesnot-es-volegenyet-liam-hemsworth-szineszt-egyutt-lattak.htmlNem ment el édesapja esküvőjére Beyoncéhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-beyonce-enekesno-nem-ment-el-edesapja-mathew-knowles-eskuvojere.htmlEsküvői flashmob - diákok okoztak meglepetésthttp://www.life.hu/szeress/20130705-eskuvoi-flashmob-diakok-leptek-meg-az-ifju-part.htmlRetro esküvőt tart Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130628-baby-gabi-enekesno-retro-stilusu-eskuvot-tervez.htmlLefújta esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130629-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lefujta-eskuvojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.