A margitszigeti Palatinus a világ legjobbjai között

medence Palatinus strand lista Guardian Margitsziget ajánlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A margitszigeti Palatinust is javasolják felvenni arra az előkelő listára, amelyen a Guardian a világ tíz legjobb nyitott medencés strandját gyűjtötte össze olvasói tippek alapján.

Útban a világhírnév felé? A Guardian korábban az olvasók tippjei alapján állított össze egy tízes listát a világ legjobb medencés strandjairól. Most 11 újabb ajánlás érkezett, amelyek között egy magyar is található: a margitszigeti Palatinus strandfürdő - írja az Origo.

Forrás: www.palatinusstrand.hu
Forrás: www.palatinusstrand.hu

A magyar olvasó, aki az ajánlást beküldte, lelkesen számol be a fürdőzési lehetőségről a kilenc medencében, különösen a hullám, a gyermek- és termálmedence tetszett neki. A magyar fürdőhelynek olyan riválisokkal kell szembeszállnia, mint a Vancouver szomszédságában, Kitsilanóban található sós vizű medence vagy a paradicsomi idillt árasztó chilei San Alfonso del Mar. Hajrá, Palatinus!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.