Simon Cowell Katalin hercegnő sztárcsemete Vilmos herceg Megan Fox Ördög Nóra Bulvárkoktél Victoria Beckham X-Factor Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel augusztus 1. a szoptatás világnapja, így egy különösen bababarát mixet állítottunk össze. A híres celebgyerekek szinte minden héten uralják a Life.hu bulvárkoktélját, ezen a héten azonban kizárólag körülöttük forgott a világ. Íme e heti összeállításunk a kis trónkövetelőkről!

A kis trónörökös körül továbbra sincs megállás. A nagyszülei becenevet aggattak rá, és már csakis Georgie-nak hajlandók szólítani őt. A mamája ismét bekerült a legdivatosabban öltözöttek közé, míg a papája fecskében is igencsak jól mutat. Bejelentkezett hozzá Victoria Beckham is, aki azt szeretné, ha lánya, Harper, legalább olyan jó barátja lenne a kis Györgynek, mint amilyen ő Katalinnak. Négygyermekes anyukaként pedig szívesen legyeskedne tanácsadóként Vilmosék fia körül.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Íme a Life.hu galériája a brit trónörökösről!

Csoda, hogy Beckhamné még nem akarta hozzáadni kislányát Shakira és Piqué gyönyörű kisfiához, Milanhoz. Az egyik legtündéribb sztárcsalád pár napig Hawaiion nyaralt, útjukról romantikus családi fotókat nézegethetsz a Szexpázsit blogon. Bababarát kempingben pihentek Judyék is, akik az olaszországi Lignanóba mentek kislányukkal. Ezalatt Kozma Orsi ikerlányoknak adott életet. A kicsik, Anna és Sára apás szüléssel jöttek a világra. Lassan elgondolkodhat ezen Brian Austin Green is, ugyanis felesége, a szépséges Megan Fox a második babájukkal várandós. Szintén kétgyermekes anyuka már Penélope Cruz is, aki ugyanazon a napon hozta világra második babáját, mint Katalin. A kislány a Luna Encinas Cruz nevet kapta híres szüleitől. Felröppent ismét Jennifer Aniston terhességének híre is. Hogy a színésznő legújabb filmjének premierjére várandósan vagy csak jóllakottan érkezett, azt mindenki döntse el maga!

AFP
AFP

Nézegess tündéri fotókat további szívdöglesztő sztárpapákról!

Apa lesz az X-Factor mogulja, Simon Cowell is, az ő családmodellje azonban merőben eltér az eddig felsorolt párokétól. Mr. Cowell ugyanis legjobb barátjának feleségét ejtette teherbe, aki ráadásul még el sem vált a férjétől. Talán a válás után Simon feleségül is tudja majd venni első gyermeke anyját. Oltár elé áll Zámbó Krisztián is, aki hetedhét országra szóló lakodalmat tervez. "Világraszóló lagzit akarok! Azt akarom, hogy felejthetetlen legyen. Biztos elhívok pár országszerte ismert énekest is. Minimum háromszáz embert hívunk, hacsak nem ötszázat, nem akarok senkit kihagyni" - nyilatkozta Krisztián.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Itt elolvashatod Szily Nóra interjúját Zámbó Krisztiánnal!

Fiatalon szeretne szülni egy másik X-Faktor-sztár, Muri Enikő is. Ehhez még nem találta meg a tökéletes társat, elmondása szerint ugyanis közte és Kerényi Miklós Máté között nincsen semmi. Sokan azzal is viccelődnek, hogy a világ a kis György Sándor Lajos baba után a magyar royalbabyt várja. Ez természetesen Orbán Ráhel esküvőjének kapcsán juthatott az emberek eszébe, a kormányfő lányát ugyanis szeptemberben oltár elé vezeti kedvese, István.

Természetesen nem hirdethetnénk ki a sztárbabák hetét akkor, ha Nánási Mici nem tette volna tiszteletét a szülei blogjában. A sztárcsemete-hét fővédnökéről egy különleges fotót posztolt a papája. A megosztott képen Ördög Nóra és kislánya épp tíz perccel a szülés után láthatók.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kíváncsi vagy a kis Mici kezére? Kattints ide!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Kislányok sminkben - Kallos Bea: Little Misshttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130724-szorakozas-kiallitas-program-gyerekek-sminkben-kallos-bea-little.htmlA margitszigeti Palatinus a világ legjobbjai közötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130801-a-margitszigeti-palatinus-is-felkerulhet-a-guardian-legjobb-nyitott-medences.htmlA legjobb beach-filmek nyárra (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130721-mozi-szorakozas-egy-szal-bikinit-hoztam-el-az-utra.htmlAz ország fele már csak digitálisan tévézhethttp://www.life.hu/szorakozz/20130731-digitalis-atallas-julius-31en-az-orszag-kozepso-reszen-lekapcsoljak.htmlEzért szeretünk szomorú zenét hallgatnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-lifenight-boldogabbak-leszunk-a-szomoru-zenetol-ezert-szeretunk-szomoru.htmlRészegen sztriptízelt Kiefer Sutherlandhttp://www.life.hu/szorakozz/20130730-kiefer-sutherland-amerikai-szinesz-reszegen-sztriptizelt-egy-barban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.