Sziget Fesztivál zene remixer Nina Kravitz énekesnő-dalszerző LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ígéretesnek tűnik a dögös Nina Kraviz, aki idén a Szigeten is megcsillogtatta tehetségét.

A Szibériában született énekesnő, DJ, remixer és dalszerző tavalyi bemutatkozó albuma a DJ Magazine listáján igen előkelő helyen végzett. Idén bárki megbizonyosodhatott Nina Kraviz tehetségéről a Szigeten - és sokat hangoztatott szépségéről. Amelyet nem is fél teljes valójában megmutatni - legújabb klipjében például anyaszült meztelenül szerepel. Ha megnéznéd Nina merész zenei videóját, látogass el a blogra ide kattintva.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Őrülten szexi bikiniben parádézott Naomi Campbellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130805-naomi-campbell-szupermodell-dogos-feher-bikiniben-mutatkozott-marbellan.htmlA legszexibb vizes fiúk a vb-rőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-az-uszovilagbajnoksag-es-a-legszebb-ferfi-testek-barcelona-2013.htmlÍgy öltözz szexi matrózlánynak az ágyban!http://www.life.hu/legytrendi/20130801-lifenight-igy-oltozz-szexi-matrozlanynak-az-agyban.htmlÍgy még szexibb! 10 kilót hízott az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-kellan-lutz-szinesz-az-alkonyat-sztarja-10-kilot-hizott-a.htmlJennifer Aniston szexi miniben - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130722-jennifer-aniston-szineszno-szexi-miniszoknyaban-mutogatta-formas-combjait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.