Sziget Fesztivál Győrfi Pál Galambos Dorina Szellő István sztárok Schmuck Andor Orosz Barbara Bulvárkoktél Pély Barna Naim Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten leginkább a sztárok szigetelése uralta a híreket. Páran pedig úgy döntöttek, elhagyják az országot. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja!

Felneveli a gyermekeit Szellő?

Augusztus 4-én hunyt el Szellő István ikergyermekeinek édesanyja, Naim Renáta. A híradós a Life.hu megkeresésére azt mondta, hogy ő neveli majd fel a gyerekeit, az ügy azonban nem ilyen egyszerű. Mindenki mást mond, csak a négyéves csöppségek nem tudják még, hogy mi történt. Az ügy rejtélyesen hasonlít Kamarás Iván három évvel ezelőtti tragédiájára, ahol az akkor hétéves kisfia maradt félárván.

Forrás: Hajdú D. András - Origo, RTL KLub
Forrás: Hajdú D. András - Origo, RTL KLub

Életveszélyben volt Kamarás Iván. Kattints a részletekért!

Válás és költözés

Nem egyszerű az élete Orosz Barbarának sem, aki bevallotta, hogy véget ért a kapcsolata ügyvéd kedvesével, dr. Pap Lajossal. A férfi a napokban el is költözött a műsorvezető lakásából. Barbarában most a barátnői tartják a lelket. "Azóta minden este a barátnőimmel bulizom" - nyilatkozta a műsorvezető. Búcsúzik Ádok Zoli is, aki nyolc hónapon keresztül egy luxushajón fog énekelni. Szorcsik Viki is elhagyja Magyarországot, ő a párjával megy külföldre. "Nem akarok teljesen elszakadni Magyarországtól, van például egy műsorötletem, amelynek megvalósításáról nem tettem le" - mondta a színész-műsorvezető.

Forrás: adokzoli.hu
Forrás: adokzoli.hu

Apa lett a Csillag születik felfedezettje!

Szigetel a celebvilág

Pély Barna és Galamabos Dorina a hétvégén házasodtak össze, a hetet pedig ők is a Sziget fesztiválon töltötték. Dorina egy extrém, rikító öltözékben érkezett. A szuper összeállítást itt nézheted meg. Schmuck Andor is elképesztően elegánsan fesztiválozott, ő öltönyben tette tiszteletét a rendezvényen. Nemcsak a nyakkendő volt furcsa kiegészítő, hanem a politikus 21 éves barátnője is. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvívője sem érkezett egyedül, ő 17 éves fiával bulizott. Míg Osvárt Andrea a szerelmet csak kereste a Szigeten, addig Lola meg is találta. A fesztivál hevében ugyanis Czutor Zoltánnak, a Belmondo együttes frontemberének vallott szerelmet. Aki lemaradt volna arról a topikról, hogy mikor szakított Lola és Brasch Bence, most behozhatja lemaradását.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Olvasd el Szily Nóra interjúját Osvárt Andival!

Vizes vb után vívásban is ott vagyunk

Nemcsak a Sziget dübörög ezen a héten Budapesten, hanem a MOL vívó-világbajnokság is. Eddig már két éremnek is örülhetünk. Szilágyi Áron és Szász Emese is bronzérmet nyertek. Ezúton is gratulálunk nekik!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Magyar énekesnő tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130809-patkai-rozina-enekesno-kozonsegdijat-nyert-dzsessz-kategoriaban-egy-amerikai-versenyen.htmlSzorcsik Viki elhagy bennünkethttp://www.life.hu/szorakozz/20130809-szorcsik-viki-a-joban-rosszban-sztarja-kulfoldon-folytatja-eletet.htmlKefír: "Attól féltem, hogy meghalunk"http://www.life.hu/szorakozz/20130809-kefir-enekest-egy-motoros-sarkanyrepulovel-reptetett-baratja-nagyon-felelmetes-volt.htmlSzamurájok és gésák Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130808-szorakozas-program-nagyito-a-kezbe-szemuveg-fel-szamurajok.htmlSittre került Chris Brownhttp://www.life.hu/szorakozz/20130807-chris-brown-enekest-45-percre-lecsuktak-a-kaliforniai-rendorsegen-cserbenhagyasos.htmlAlkoholista Hamupipőke - bukott mesehősökhttp://www.life.hu/szorakozz/20130807-egy-fotos-megmutatta-hogyan-festenek-a-mesebeli-hercegnok-ha-nincs.htmlClinique sminktermékek a leghűségesebb követőinknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130807-clinique-ruzst-pirositot-es-szempillaspiralt-sorsolunk-ki-a-lifehu-kovetoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.