Sztáresküvő és babalábak - Heti bulvárkoktél

esküvő kisbaba Katie Price Antonio Banderas sztárok Andy Vajna szerelem Ördög Nóra Palácsik Tímea Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legfurcsább esküvőjére kerül sor a napokban. Egy nagyszabású menyegző, egy szexin szabott menyasszonyi ruha, Los Angeles és persze számtalan nyitott kérdés. De azért a Vajna-Palácsik lagzin kívül a celebbabák is labdába rúgtak a héten.

Andy Vajna tavaly áprilisban kérte meg Damu Roland exbarátnőjének kezét, Palácsik Tímea pedig boldogan mondott igent a 69 éves producernek. A páros nem sokkal később össze is költözött, egy kis nyári csetepeté után pedig máris az esküvőjükre készülnek. A sztárpár egyik ismerőse a Life.hu-nak megerősítette, hogy az esküvő vasárnap lesz az Egyesült Államokban. Ráadásul a hírek szerint akár Antonio Banderas háza is lehet a buli helyszíne. Persze nem ez az egyetlen meglepő fordulat a történetben, sokan a menyasszonyi ruhát is túlzásnak érzik. A szavak helyett azonban inkább beszéljen egy kép: íme Palácsik Tímea popsicentrikus esküvői szettje, egyenesen a ruhapróbáról:

Forrás: Instagram/Tímea Palácsik
Forrás: Instagram/Tímea Palácsik

A Palácsik-Vajna lagzi mellett a hét kérdése volt az is, vajon végleg leáldozott-e az épkézláb babafotóknak. Míg Katalin egy nappal a szülését követően kiállt a kórház elé és megmutatta a világnak gyermekét, addig idehaza elburjánzani látszik a babamutyi. A sztárok ugyan nem akarják megmutatni a kicsiket, titkon azonban mégiscsak a címlapokra vágynak, nehogy a szoptatás idejére a feledés jótékony homályába merüljenek. Ezt az anomáliát úgy oldják fel, hogy két etetés között apró testrészeket posztolnak a legnagyobb közösségi oldalra, és darabjaikban mutatják meg a gyermekeiket. A kezecske- és lábacskafotózás úttörője egyértelműen Ördög Nóra (vagyis Nánási Pál), általuk vált ugyanis szokásos heti tevékenységgé a Micipuzzle az online lapszerkesztőségekben. Aggodalomra ad okot, hogy a héten további két újdonsült anyuka sorakozott fel Nóra mögé. Kozma Orsi, annak ellenére, hogy ikreket szült, egyetlen virgácsot mutatott, míg az egygyermekes Szögeczki Ági volt annyira jófej, hogy fia mindkét lábát megosztotta.

Forrás: Facebook/Szögeczki Ági
Forrás: Facebook/Szögeczki Ági

A közeljövőben sajnos nem posztolhat hasonló fotót Jennifer Aniston, aki megcáfolta a terhességével kapcsolatos híreket. Mindenfajta trükközés nélkül mutatta meg kisfiát a Compact Disco énekese, Walkó Csaba, aki azt is elárulta, hogy hónapokig gondolkodott, levetesse-e kisfia őssejtjeit. Végül úgy döntött kedvesével, hogy elvégeztetik a kis Milánon a beavatkozást. De láthattuk a héten Palya Bea kislányát is, akivel az énekesnő együtt fesztiválozott. Lili gyönyörű kisbaba, büszke anyukája pedig mindenhová magával viszi őt. Peller Mariannak és kisfiának, Kornélnak azonban nincs könnyű dolga, ugyanis még mindig nem sikerült anyakönyveztetni a kicsit. A hatóságok a szöszi kisfiú nevével nincsenek kibékülve.

Forrás: Palya Bea
Forrás: Palya Bea

Jó hír azonban, hogy hamarosan kistestvért kap Laky Zsuzsi kislánya, Luca. Az örömhírt és a 4D-s fényképet az édesapa, a harcművész Dietz Gusztáv osztotta meg közösségi oldalán. Babát vár a Girls Aloud sztárja, Nadine Coyle is. Míg Katie Price-ra korai császármetszés vár, addig egy kisfiú úgy döntött, Olaszország felett születik meg egy repülőgépen. A nyári uborkaszezon fő híre azonban mégsem ez volt, hanem hogy Vilmos herceg végre megszólalt, és mesélt egy kicsit újszülött fiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.