Táncoló jegyellenőrök, balettozó takarítók

2013.08.29. 14:15

Elképesztő komoly zenei flashmobot tartottak Bécsben a Westbanhof pályaudvaron. Csak úgy zengett a Carmina Burana. Videó.

Az egész pályaudvar beleremegett abba a flashmobba, amelyet klasszikus zenészek és profi táncosok mutattak be még tavaly nyáron. A mit sem sejtő utasok közül szép lassan felállt a bécsi Volksoper zenekar és felcsendült a Carmina Burana.

Forrás: Youtube

Akkor jött a teljes katarzis, amikor az énekesek mellé csatlakoztak a balettozó takarítónők és a szaltózó jegyellenőrök is. Az előadás végén hatalmas konfetti felhő hullt az aulába. Az utasok pedig vastapssal jutalmazták ezt a nem mindennapi produkciót. A fantasztikus videót itt nézhetitek meg!

 

Kasza Tibi: "Ki kell menni és beleszarni"http://www.life.hu/szorakozz/20130829-kasza-tibi-szerint-ki-kell-menni-es-beleszarni-papp-gergoek.html Kamerák előtt szexel az egész családhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130828-mozi-film-egy-francia-csalad-szexualis-kronikaja-kamerak-elott.html Akinek majdnem megvolt Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-lifenight-scarlett-johansson-szineszno-es-joseph-gordonlevitt-forro-csokjelenete-a.html Hajóval ment a filmfesztiválra Clooneyhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-george-clooney-szinesz-hajoval-erkezett-a-70-velencei-filmfesztivalra.html Madonna viszi haza a legtöbb pénzthttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-madonna-popdiva-a-vilag-legjobban-kereso-hiressege-iden-a-forbes.html

 

 

BécstakarítónőjegyellenőrCarmina Buranaflashmobpályaudvar