Palácsik Tímea tangában fotózkodott

szexi Andy Vajna Palácsik Tímea sztár tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész fotót osztott meg magáról Andy Vajna felesége, aki ezzel a gesztussal búcsúzott Bora Borától és az egyhetes nászúttól.

Tangában, az óceánban készült szexi fotó Palácsik Tímeáról, vagy ahogy esküvője óta hívják: Vajna Tímeától.

Forrás: Instagram/Vajna Tímea
Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Andy Vajna neje az egyik legnagyobb képmegosztó oldalon tette közzé a merész képet, amelyet így kommentált: "Viszlát, Paradicsom!"
Vajnáék egy hetes nászútja most ér véget, és az édeni Bora Borát az újdonsült ara nehezen hagyja el. Kérdés, hogy a friss házasok ezután Amerika, avagy Magyarország felé veszik- e az irányt.

Menyasszonyok hete - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-osvart-andrea-palacsik-timea-andy-vajna.htmlFriderikusz Sándor a legnagyobb király!http://www.life.hu/szorakozz/20130830-televiziozas-a-kezdetekben-ilyen-volt-az-elso-friderikuszshow.htmlEgyütt, vele? Sztárpárok, akiket nem értünkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-tom-criusepenelope-cruzchris-brownrihannajason-sudeikis-es-olivia-wilde-egyutt.htmlProgramtippek szombatra - augusztus 31.http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130830-szorakozas-program-buli-programtippek-szombatra-augusztus-31.htmlMegmutatta új tetkóját a szexi David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-david-beckham-egykori-futballsztar-megmutatta-uj-tetovalasat-a-tengerparton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.