96 évesen lett a slágerlisták vezetője

sláger zene feleség dal szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt feleségéhez írt dalszöveget Fred Stobaugh, akinek szerzeménye ma a slágerlisták élén áll. Megható történet.

Fred Stobaugh 76 év házasság után veszítette el imádott feleségét, Lorraine-t, aki ez év áprilisában hunyt el. A 96 éves férfi 1938-ban találkozott először majdani feleségével, és elmondása szerint első pillantásra beleszeretett.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Bár Fred nem zenész, előtte pedig nem is próbálkozott még hasonlóval, mégis úgy érezte, be kell neveznie az illinoisi Green Shoes Studo online énekes-dalszerző versenyére. Megírta a szöveget, amelynek az Oh Sweet Lorraine címet adta. Borítékban elküldött levele nagy meglepetést okozott a stúdiósoknak, akiket azonnal megérintett már a dalszöveg első néhány sora. Bár kész számot vártak a pályázatra és Fred küldeménye egyetlen feltételnek sem felelt meg, a verseny kiírói mégis valóra váltották a férfi álmát. Dalt írtak a szöveghez, amit profi zenészekkel stúdióban vettek fel. Az Oh Sweet Lorraine pedig ma már az elsők között szerepel az iTunes listáján. Hallgassátok meg ti is:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.