sztárfutam Stohl András Kaszás Géza sztárok Pintér Tibor Nemzeti Vágta visszalépés Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elfoglaltságaira hivatkozva mondta le a vágtán való szereplést.

Idén 6. alkalommal rendezik meg a Nemzeti Vágtát, ahol ahogy a Life.hu is megírta, 5 millió forintot kap a győztes. Ezúttal sem maradunk sztárfutam nélkül. Az erős celebmezőnyből azonban hiányozni fog Homonnay Zsolt. Így nélküle áll rajthoz Stohl András, Kaszás Géza, Pintér Tibor és Sárfalvi Péter - tudta meg a Blikk.

facebook/Polyák Lilla Homonnay zsolt
facebook/Polyák Lilla Homonnay zsolt

"Lesújtott a hír, mert nem tudom szabaddá tenni magam. A Miskolci Nemzeti Színházban lesz délutáni előadásom" - magyarázta a színész. Idén nem szombaton tartják a sztárfutamot, hanem vasárnap. "Az áthelyezést az okozta, hogy most tudunk rendezni nemzetközi futamot, ami nem lehet szombaton, mert a külföldi versenyzőknek kell az a plusznap, hogy összeszokjanak az itt kapott lovaikkal" - mondta Szotyori-Nagy Kristóf, a Nemzeti Vágta versenyigazgatója, akitől azt is megtudta a lap, hogy Pintér Tibornak is előadása lesz, de a szomszédos Syma csarnokban, ahová át fog érni, lóhalálában, de nem lóháton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.