Katalin hercegnő Orbán Ráhel Liptai Claudia Nacsa Olivér Andy Vajna Cressida Bonas Bálint Antónia Palácsik Tímea Bulvárkoktél Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel is zajlik az élet a celebvilágban. Orbán Ráhel múlt heti lagzija lázban tartotta a fél országot, Katalin hercegnő először bújt estélyibe a szülése óta, és mozgásba lendültek a magyar celebek is. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

A héten sem volt egyszerű a sztárok magánélete. Szebeni István egy nagyon őszinte interjúban mesélte el, mit is érzett, amikor elvesztette a munkáját. Nacsa Olivér a válásáról mesélt: meglepő módon a humorista azt vallotta, hogy életében talán most a legboldogabb. Bencsik Tamara sincs könnyű helyzetben: a dögös énekesnő elismerte, hogy se veled-se nélküled kapcsolatban él kedvesével. Hasonlóan nehéz lehet Rékasi Károlynak is: a Barátok közt sztárja ugyan hazatért feleségéhez, de a színpadon két nővel flörtöl. Liptai Claudia pedig szerzett egy rossz pontot Bálint Antóniánál: a dögös műsorvezetőnő ugyanis a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című műsorának felvételén vérig sértette Antóniát és párját, Tereh Istvánt. Azóta Claudia elnézést kért Toncsitól - reméljük, nem marad köztük feszültség. Szerencsére balhéról szó sincs Vajna Tímea és férje háza táján: az újdonsült gerlepár a lakását újítgatja, a fiatal feleség Hollywoodba tart, de gyermekvállalásról egyelőre nem beszélnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Katalin hercegnő sem unatkozott a héten. Míg a szépségszakértőket az izgatja, hogy a hercegnő haja már nem olyan fénylő, mint a szülése előtt, Vilmos herceg felesége jobban aggódik Harry herceg párválasztása miatt. Katalin ugyanis nem kedveli túlzottan sógora aktuális barátnőjét, Cressida Bonast, mert a lány féltestvére, Isabella volt az oka annak, hogy 2007-ben egy rövid időre Katalin és Vilmos szakítottak. Meg tudjuk érteni a félelmét! De azért örömre is van oka az újdonsült anyukának: férje ugyanis otthagyja a légierőt, hogy többet lehessen a családjával. Persze programokban eddig sem volt hiány: a napokban Katalin egy fénylő estélyiben mutatta meg magát szülése után először a vörös szőnyegen. Mi már csak arra várunk, hogy egy ilyen alkalommal összefusson Cservenyák Tibor lányával, Viktóriával, aki októberben megy feleségül a holland herceghez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A héten Orbán Ráhel lagzija is lázba hozta kis országunkat. Mi is figyelemmel kísértük az eseményeket: megmutattuk Ráhel és férje, Tiborc István első közös fotóját, és azt is, hogyan festett messziről a lagzi helyszíne. Áradoztunk a mesés menyasszonyi ruháról és a gyönyörű esküvői cipellőről is. A ruha stílusa például lassan olyan népszerű lesz itthon, mint amilyen két éve Katalin hercegnő kreációja volt.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Még több esküvős fotóért kattints ide!

Ősszel a magyar és a külföldi sztárok is rákattantak a sportra: Caramel életmódváltásra készül, méghozzá azért, mert egy ismert férfimagazin címlapján szeretne szerepelni. Egy másik egykori megasztáros is megváltozott: Szecsődi Kari húsz kilót fogyott az utóbbi időben. Csúcsformában van Ungár Anikó és Deutsch Anita is: mindkét hölgy a sportra esküszik - itt el is árulták, hogy pontosan mi a kedvencük. Miley Cyrus is rengeteget edz - ezért is vetemedett arra, hogy új klipjében anyaszült meztelenül, egy vasgolyón hintázzon. Nem vitás, a tinisztár újra botrányt okozott a megjelenésével.

TV2 press
TV2 press

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.