meztelenség fotó provokatív Egyesült Királyság naptár LifeNight jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Provokatív módon gyűjtenek pénzt egy brit falu asszonyai, hogy ismét régi fényében tudhassák romos közösségi házukat. Bevállalósak, nem?

Míg mások süteményt árulnak, addig Castleside falujának asszonyai úgy döntöttek, meztelenre vetkőznek a nemes cél érdekében. A brit hölgyek, akik egytől egyig anyaszült meztelenül pózolnak a pikáns képen, mind közös ügyükért, az omladozó közösségi házukért dobták le a textilt.

Fotó: Sarah Thew/www.castleside.net
Fotó: Sarah Thew/www.castleside.net

Sokan méltatlankodva fogadták a figyelemfelkeltő akciót. Egyesek szerint így nemcsak a falu jó hírnevét kockáztatják, de a céljukat is akadályozzák, mivel véleményük szerint ruhában sokkal sikeresebb lenne az akció. Mások Helen Mirren nagysikerű filmjéhez, a Felül semmihez hasonlítják a provokatív naptárat, amelynek darabját 10 angol fontért bárki megvásárolhatja.

Jótékonysági tenisz sztárokkalhttp://www.life.hu/life/galeria/20130724-jotekonysagi-tenisz-sztarokkal.htmlJótékonysági fesztivál a KOGART Galériábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130523-kappcs-jotekonysagi-fesztival-a-kogart-galeriaban.html3 jótékony hatású ásvány, ami mindenkinek hasznoshttp://www.life.hu/tested-lelked/20130422-hegyikristaly-granat-rozsakvarc-3-jotekony-hatasu-kristaly-ami-mindenkinek-hasznos.htmlJótékonyságból kék lett a szőke énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130423-ashley-roberts-enekesno-befestette-szoke-hajat-lilara-egy-jotekonysagi-kampany.htmlRossz szokások jótékony hatásokkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-rossz-szokasok-jotekony-hatasokkal-koromragas-szellentes-kopkodes.htmlJótékonyságból vetkőztek bugyira a playmate-ekhttp://www.life.hu/legykepben/20121227-pinter-marianna-es-fekete-tunde-playmatek-jotekonysagbol-vetkoztek-bugyira.htmlA fenyő jótékony hatásaihttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121122-adventi-szepsegtipp-lazitsd-el-a-tested-es-a-lelked.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.