Miért szemérmeskedik Pamela Anderson?

mell színésznő LifeNight Franciaország Baywatch félmeztelen Rick Salomon bikini Pamela Anderson tengerpart nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karjaival takargatta meztelen melleit a Baywatch egykori színésznője, aki végül félmeztelenül vetette magát a hullámok közé párjával, Rick Salomonnal.

Pamela Anderson bebizonyította, nem feltétlenül szükséges a piros fürdőruha ahhoz, hogy megforduljanak utána a strandon. Az egykori Baywatch-sztár félmeztelenül töltötte nyaralását kedvesével, Rick Salomonnal a francia tengerparton, amelyről ide kattintva te is nézhetsz képeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 46 éves Pamela mindössze egy bikinialsót húzott a jól megérdemelt pihenéshez, meztelen kebleit pedig karjaival próbálta eltakarni a kíváncsi pillantások elől. Hová ez a szemérmesség? A ma is dögös színésznő nem mondhatja, hogy messze áll tőle a vetkőzés műfaja. Többször is pózolt már egészen hiányos öltözékben a Playboynak, nem is beszélve (az egyik) híres szexvideójáról, amelyet exférjével, Tommy Lee-vel forgatott anno a nászútjukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.