Melleivel köszöntötte fel férjét Mariah Carey

Twitter fotó ünneplés melltartó Mariah Carey LifeNight díva férj Nick Cannon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csinált titkot férje születésnapi ajándékából a díva: szexi képpel üzent a világhálón Nick Cannonnak, mi vár rá, ha hazaér.

Ha bárki kíváncsi rá, hogyan ünnepelte férje, Nick Cannon születésnapját Mariah Carey, elég egy pillantást vetnie az énekesnő Twitterére. A díva egy túlfűtött hangulatú fotóval köszöntötte 33 éves szerelmét, amely alá a következőt írta: "Boldog születésnapot, férjecském! Várok rád, édes!"

Forrás: Twitter/Mariah Carey
Forrás: Twitter/Mariah Carey



Nem csodálnánk, ha Nick akár a világ végéről is hazarohant volna feleségéhez a kép láttán: a kétgyermekes anyuka kigombolt blúzban és szexi melltartóban várta haza kedvesét.

Mariah Carey bikiniben díváskodotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130719-mariah-carey-enekesno-teste-bikiniben.htmlKórházba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130709-mariah-carey-enekesno-vallserules-miatt-kerult-korhazba.htmlDögös fürdőruhában vadult Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-mariah-carey-enekesno-szexi-fekete-furdoruhaban-pozol-legujabb-szoloalbuma-videoklipjeben.htmlSzétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.htmlMariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.