Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor tehetségkutató műsor Alföldi Róbert Eckert Anikó párbaj X-Faktor 2013 Geszti Péter MDC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton indult az X-Faktor első adása, amely jó volt, csak a zenét hiányoltuk kicsit belőle. A lényeg persze vasárnapra maradt.

Egy közös produkció, a szombati este visszanézése, és az előző nyertes, Oláh Gergő fellépése nyitotta az első x-faktoros párbajestét. Ekkor még mindenki mosolygott.

Lilu, Ördög Nórihoz képest elképesztően gyorsan elhadarta az azonnali továbbjutókat, és végül Eckert Anikó és az MDC kényszerült párbajozni. Szikora tejfogú sztárzenekarnak nevezte csapatát, akik egyébként profi zenészek. Alföldi Róbert Eckert Anikó felkonferálásakor a lány különlegességét hangsúlyozta. Az összecsapást a fiók kezdték:

Őket követte Eckert Anikó:

Természetesen Alföldi az MDC-t, Szikora Anikót küldte haza, Tóth Gabi is az MDC-t választotta. Végül Geszti Péter döntése folytán az MDC-t esett ki a műsorból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Újabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.htmlNejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.htmlAz X-faktor versenyzőinek óriási átalakulásahttp://www.life.hu/life/galeria/20131012-az-xfaktor-versenyzoi-a-donto-elott-es-utan-kepeken.htmlNánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.htmlNem stresszel az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-mark-az-xfaktor-enekese-nem-tart-attol-hogy-a.htmlSzinglik az X-Faktoros szépfiúkhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-szikora-robert-mentoraltjai-mdc-tagjai-miki-boti-es-dani-biznak.htmlÚjra kiesett az X-Faktorból, mégsem adja felhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-ekanem-balint-xfaktoros-nem-adja-fel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.