Zombik lepték el a spanyol kisváros utcáit

utca fesztivál Spanyolország felvonulás LifeNight Barcelona város zombi élőhalott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét megrendezték a Sitges Zombie Walkot, amelynek örömére élőhalottnak öltözött emberek vonultak végig a Barcelonától 35 km-re fekvő Sitges város utcáin.

Élőhalottak lepték el a spanyol fővárostól nem messze fekvő Sitges utcáit a zombik világnapja alkalmából. A hétvégén tartott bizarr eseményen bárki részt vehetett kortól és nemtől függetlenül, amelyhez a vállalkozó szelleműeknek még ingyen maszkfestést is biztosítottak a szervezők.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az igazán hátborzongató képekért kattints ide!

Az első nagyobb horderejű zombisétát 2006-ban tartották meg Pittsburghban, amely a városban uralkodó szegénységre volt hivatott felhívni a figyelmet. Bár a rendezvények célja később mindig változott, októberben évről évre a világ egyre több városában vonulnak végig az ál-élőhalottak.

Gasztrofesztiválok októberbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20131004-gasztrofesztivalok-oktoberben-palinka-es-kurtoskalacs-csipkebogyo-es-birs-utazas-a.htmlPizsama és muffinruha a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130903-szineszek-es-szinesznok-a-70-velencei-filmfesztivalon.htmlHajóval ment a filmfesztiválra Clooneyhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-george-clooney-szinesz-hajoval-erkezett-a-70-velencei-filmfesztivalra.htmlTalpig öltönyben fesztiválozott a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20130806-schmuck-andor-oltonyben-fesztivalozott-a-politikus-uj-baratnojevel-lindaval.htmlSzex a fesztiválon: gondold meg a nyári kalandot!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-sulyos-egeszsegugyi-kovetkezmenyei-lehetnek-a-fesztivalokon-kialakulo-egyejszakas-kalandnak.htmlJónő blog: öltözz hippilánynak a fesztiválon!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-jono-blog-meg-mindig-meno-a-hippidivat-a-fesztivalokon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.