Ruhavásár és borkóstolás - Programtippek hétvégére

fashion week olaszrizling kisállat ruha programajánló Gerbeaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan remek program vár az év talán utolsó, igazán meleg hétvégéjén. Szerezz be néhány új göncöt a téli szezonra, simogass cuki kisállatokat, vagy járd végig a mozivásznakról ismerős hollywoodi szuperprodukciók budapesti forgatási helyszíneit - a lényeg, hogy mozdulj ki, és élvezd a hétvégét. A Life.hu segít eligazodni a programok sűrűjében. Íme a heti kedvenceink!

1. Boutique Lounge Fashion Days

A shopping-királylányoknak igazi mennyországot kínál a havonta megrendezett Boutique Lounge eseménysorozat. Ha te is rajongója vagy a márkás holmiknak, de sokszor hónapokig kell spórolnod egy-egy értékes darabra, akkor itt a helyed: most ugyanis elérhető árakon juthatsz hozzá prémium termékekhez. A Prada, Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Ralph Lauren vagy Zara termékeken túl a szervezők az első 20 vendégnek még egy pohár finom Frizzante habzóborral is kedveskednek, miközben DJ-k keverik a zenét. Szedd össze a csajokat, és irány egy jó kis őszi shoppingolás!

Mikor?
2013. október 18-19.
Hol?
Pezsegő Bár, Budapest, Hajós utca 25.
Bővebb infó:
https://www.facebook.com/boutiqueloungebudapest?fref=ts

Forrás: Facebook/Boutique Lounge
Forrás: Facebook/Boutique Lounge

2. Café Budapest Fesztivál

Még a hétvégén is zajlanak a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál eseményei a pesti belváros különböző pontjain. A galériák mellett kávéházak és kultkocsmák is a helyszínei a színesebbnél színesebb eseményeknek. A színházi előadások, premierek, jazzkoncertek és kortárs kiállítások mellett a Hosszúlépés stábjával végigjárhatod a magyar fővárosban forgatott amerikai filmek helyszíneit. Láthatod, mely utcákból, házakból lett a romos Berlin, vagy éppen Párizs egyik kerülete. Sőt, számos pletykát és kulisszatitkot is megtudhatsz, ha részt veszel a rendezvényen.

Mikor?
2013. október 20.
Hol?
Budapest, belváros
Bővebb infó:
http://www.hosszulepes.org/cafe-budapest/

Forrás: Facebook/Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál
Forrás: Facebook/Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

3. Országos Kisállat- és Növényvásár

Szereted az állatokat? Itt nemcsak nézelődni lehet, hanem meg is vásárolhatod kedvenceidet. Emellett gyönyörű egzotikus növényekkel, bonsai fákkal és kaktuszokkal is találkozhatsz. A helyszínen pedig egy valódi dzsungel vár rád, hiszen a trópusi hüllőktől kezdve az óriásgyíkokon keresztül minnesotai törpemalacokig mindenféle élőlénnyel nézhetsz farkasszemet. Ha pedig már van háziállatod, akkor kedvezményesen tudsz vásárolni eledelt, tápszert és mindenféle felszerelést. Remek program a családnak, gyerekeknek, állatbarátoknak.

Mikor?
2013. október 19-20.
Hol?
Petőfi Rendezvényközpont (volt PeCsa)
Bővebb infó:
http://www.programturizmus.hu/tdestination-orszagos-kisallat-es-novenyvasar.html

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

4. Nagy Olaszrizling Kóstoló

Szereted a könnyű, zamatos, gyümölcsös Olaszrizlinget? Akkor itt a helyed! Az ország legfinomabb rizlingjeit kóstolhatod egy helyen, a patinás Gerbeaud házban, ahol több mint 60 borászat képviselteti magát. Ismerd meg jobban hazánk egyik legjelentősebb borfajtáját, és válaszd ki a kedvenceidet!

Mikor?
2013. október 19.
Hol?
Gerbeaud ház
Bővebb infó:
http://www.olaszrizlingoktober.hu/

Forrás:www.olaszrizlingoktober.hu
Forrás:www.olaszrizlingoktober.hu

Járd végig a leghíresebb alpesi utat!http://www.life.hu/lifeutazas/20131015-a-nyugalom-szigete-europa-sziveben-jard-vegig-a-leghiresebb.htmlMagyarország kedvenc állatkertjei és vadasparkjaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20131008-utazas-allatkertek-vadasparkok-budapesti-allat-es-novenykert-budakeszi-vadaspark-nyiregyhazi.htmlIrány a tenger! 3 csodás üdülőhely Törökországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20131008-utazas-szorakozas-3-tuti-udulohely-torokorszagban.htmlGasztrofesztiválok októberbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20131004-gasztrofesztivalok-oktoberben-palinka-es-kurtoskalacs-csipkebogyo-es-birs-utazas-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.