Tóth Gabi Csordás Ákos Szikora Róbert X-Faktor mentorok Alföldi Róbert Péterffy Lili Krasznai Tünde Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2013 második élő döntője az unalom és a kreativitás jegyében zajlott. A néző egyszer lent, egyszer fent érezhette magát. Azok az énekesek tudtak kitűnni, akik izgalmat, szexualitást és giccses érzelmeket csempésztek a produkcióikba. A Life.hu így ült a hullámvasúton.

A Bytheway produkciója letisztult és ötletes volt. A kérdés már csak az, a fiúknak vagy kissé hóbortos mentoruknak, Szikora Robinak köszönhető-e a frappáns korreográfia. Nagy fába vágták a fejszéjüket a csapat tagjai, mert az ének mellett a ritmusra is figyelniük kellett. Akár itt a piros, hol a pirost is játszhattak volna, olyan lazán pörgették az üres poharakat a kis asztalon, amelyet körbeülve énekeltek. A kevesebb néha több, ez a legjobb jelző a Bytheway előadására. Geszti legszívesebben odaült volna a fiúkhoz poharazni. Alföldi szerint jó, hogy nem tette.

Péterffy Lili múlt heti szenzációs dala után most roppant unalmas produkcióval lépett a színpadra. A mentorok lehúzták a lány produkcióját. Alföldi próbálta védeni az énekesnőt. Mi Tóth Gabival értünk egyet, aki szerint gyenge és erőtlen volt Lilli, aki bevallotta, ez a dal nem állt közel hozzá.

Csordás Ákos csöpögős balladát adott elő. Már-már az unalom határát súrolta a produkció, amit az előadó megkönnyezett. Alföldinek egyáltalán nem jött át az érzelem, Tóth Gabi azonban megvédte a fiút. Szikora szerint az a jó, amikor a nézőre hat az előadás. Geszti örömmel konstatálta, hogy Ákos feltalálta a giccsfaktort. A női nézők szívét azonban biztos meglágyította az idei mezőny tesztoszterondús nagymackója.

Krasznai Tünde érces hangú, kiégett bárénekesnőt idéző hangjától borsódzott a hátunk. A vörös háttér és ruha nagyon illett Tünde egyéniségéhez és megidézte a párizsi Moulin Rouge világát. Az erotika lefolyt a színpadról és még a hamis hangokat is megbocsájtottuk az énekesnőnek. Tóth Gabi odavolt a produkcióért. Alföldi pedig azon törte a fejét, milyen darabban tudna szerepet adni a lánynak. Az extrém előadásairól híres rendező biztos talál Tündének egy dögös szerepkört.


A Bytheway mellett a másik legkreatívabb produkciót a Fat Phoenix előadása nyújtotta. Az énekes, Erdész Tamás jól hozta a George Michaelre emlékeztető stílusát. A fiúk ruhája bevállalós volt és extrém. A zebramintás nadrág és a zsabós ing jól állt az énekesnek, nem beszélve a hihetetlen cipellőről. Valami fura van bennük, de pont ettől izgalmas ez a produkció. Bár Alföldi katyvasznak tartotta a színpadon látottakat, mi mindenképp bent tartanánk őket.

Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.htmlAz MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.htmlÚjabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.htmlNejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.