Miley Cyrus zene album csillámos meztelen ezüst LifeNight videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus ezúttal ízlésesen pucérkodik legújabb klipjének első képkockáin, amelyeket nemrég mutattak be a nyilvánosságnak.

Senki nem fog csalódni Miley Cyrusban, aki vetkőzést remélt az énekesnő legújabb klipjében. A 20 éves tinisztárral a rapper Future működik közre közös számukban, a Real & True-ban, aminek videója ugyanolyan ígéretesnek tűnik, mint a Wrecking Ball.

Forrás: www.futurefreebandz.com/Fotó: Dan Steinberg
Forrás: www.futurefreebandz.com/Fotó: Dan Steinberg

Bár Miley ezúttal nem mutat a szó szoros értelmében csupasz bőrfelületet, mégis jól látszik, az ezüstösen csillogó poron kívül semmi mást nem fog viselni. Ám úgy tűnik, meztelenkedés nélkül is tarolni fog a fiatal sztár legújabb albuma, amely október elején jelent meg: jelenleg a Bangerz vezeti az amerikai Billboard listáját, és már az első héten 270 ezer példányt adtak el belőle.

Forrás: www.futurefreebandz.com/Fotó: Dan Steinberg
Forrás: www.futurefreebandz.com/Fotó: Dan Steinberg

Megvan Miley Cyrus legújabb pasijahttp://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.htmlPornószerződést ajánlottak Miley Cyrusnakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131010-miley-cyrus-amerikai-enekesnonek-pornoszerzodest-ajanlottak.htmlMiley Cyrus terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20131001-miley-cyrus-amerikai-enekesno-twitteren-osztotta-meg-a-hirt-miszerint.htmlIsmét levetkőzött Miley Cyrushttp://www.life.hu/life/galeria/20130925-miley-cyrus-enekesno-levetkozott-a-roling-stone-cimlapjan-2.htmlMit (nem) nyal Miley Cyrus?http://www.life.hu/life/galeria/20130910-miley-cyrus-mindent-nyal.htmlHoppon maradt Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130908-anna-wintour-nem-engedi-hogy-miley-cyrus-a-vogue-magazin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.