Tóth Marci távozott az X-Faktorból

2013.10.20. 21:15

Az X-Faktor második kiesője a fiatal énekes, Tóth Marci.

A tehetségkutató második döntőjében Péterffy Lilinek és Tóth Marcinak kellett párbajozniuk egymással. Alföldi Róbert Marcit küldte haza, Tóth Gabi pedig Lilit, így a döntés a másik két mentor kezében volt.

Geszti szerint a fiú jobban szerepelt, és benne lát különleges képességeket, így Marcit tartotta volna bent a műsorban. Szikora Robi azonban összességében akarta számba venni az elmúlt hónapokat, így ő Lilinek szavazott bizalmat.

Mindkét énekes 2-2 szavazatot gyűjtött, így előkerült a boríték. A nézők szavazatai alapján Péterffy Lili ment tovább, így Tóth Marcitól búcsúztak a mentorok és a közönség.

Meglepő ruhadarab az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-erdesz-tamas-az-xfaktor-enekese-a-fat-phoenix-tagja-extrem.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html
Péterffy LiliTóth MarciX-Faktor