párkapcsolat Liptai Claudia Mr és Mrs Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia bevallotta, több egyéjszakás kalandja volt, mint Tillának.
Majka

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Arra a kérdésre, hogy melyiküknek volt több egyéjszakás kalandja, egyértelműen mind a ketten Clauditát jelölték meg. Viszont Tilla a felvételek alatt többször hívja fel párját, mint a viharos párkapcsolatairól híres Clau. Arra a kérdésre, hogy ki vág többet a másik szavába egy-egy felvételen, nem tudtak egybehangzó választ adni. A pontozásos játékban az is kiderült, hogy Clau már látta alsónadrágban műsorvezető társát.

"Előtte ruhában voltál, csak utána valamilyen úton-módon amikor felnéztem a tükörbe, már csak egy alsógatyesz volt rajtad" - mondta Calu Tillának. Clau és Tilla kapcsolata valóban olyan, mint egy házasság. Az alapkérdésekben megegyezett a válaszuk. Sőt, amikor nem sikerült egyforma tippet adniuk ők is csalódottak voltak, akárcsak az igazi sztárpárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.