Brit Királyi Haditengerészet Egyesült Királyság meztelen naptár LifeNight jótékonykodás tengerész kommandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékony célból vetkőztek a Brit Királyi Haditengerészet kommandósai, akiknek fekete-fehér fotóiból összeállított naptárját bárki megvásárolhatja.

Ha eddig azt gondoltad, a szexis Kelly Brook és a gyönyörű Beyoncé forró hangulatúra sikerült naptárja után nincs tovább, nagyot tévedtél. Elkészült a Brit Királyi Haditengerészet kommandósainak 2014-es naptárja, amelyben hol nadrágban, hol pedig anélkül állnak modellt az izmosabbnál izmosabb tengerészek.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kattints a képre a többi szexi képért!

A fiúk ráadásul nemcsak a fekete-fehér fotókon mutatnak nagyszerűen, hanem a szívük is a helyén van: a naptár eladásából befolyt összeg Go Commando karitatív alapítványához kerül, amely a tengerészek családjait hivatott támogatni.

Ilyen jóképű és izmos pasi volt Bud Spencerhttp://www.life.hu/life/galeria/20131030-fotokon-akkor-es-most-bud-spencer-olasz-szarmazasu-uszo-vizilabdazo.htmlIgen izmos csajjal kavar George Clooneyhttp://www.life.hu/szeress/20131005-george-clooney-szinesz-uj-kedvese-allitolag-monika-jakisic-modell.htmlMel Gibson izmosra gyúrta magáthttp://www.life.hu/szepulj/20130821-mel-gibson-szinesz-izmos-felsotesttel-lepett-ki-egy-edzoterembol-los.htmlEzért gyúrja magát izmosra a sármos színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130618-lifenight-megmutatta-izmos-testet-es-elarulta-titkat-a-true-blood.htmlPucér hátsóval sokkolt az izmos modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120627-pucer-hatsoval-sokkolt-a-kifuton-versace-2013-tavasznyar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.