Tóth Gabi Szikora Róbert a nap cikke X-Faktor Szabó Ádám Bozsek Márk ByTheWay Alföldi Róbert Fat Phoenix Krasznai Tünde Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz hete volt az X-Faktor stábjának. Bozsek Márk kilépett, a ByTheWay visszatért. Kíváncsian vártuk, a káosz után össze tudja-e szedni magát a műsor.
visszalépett egy versenyző."Úgy érzem magam, mint amikor a Mátrixban Morfeus azt mondja Neónak: 'Gyere, ugorj át utánam! Neo nem hiszi el, hogy megtudja csinálni és leesik'".

A ByeTheWay péntek este tudta meg, hogy kiesésük után visszatérhetnek. Szikorának sikerült összekalapálnia a csapatot. A produkciójukkal hozták a tőlük megszokott lazaságot. A gitár pedig kimondottan jól állt a fiúknak. Geszti örült, hogy újra láthatta a csapatot. Gabi a fiúk hozzáállását dicsérte, hiszen csupán egy napjuk volt a felkészülésre. A csapat megköszönte Márknak, hogy letörölte a könnycseppeket az arcukról és újra tudnak mosolyogni. Mi csak annyit fűznénk hozzá, szexi, amikor jóképű fiúk pityeregnek.

A Fat Phoenix ismét a tőlük elvárt szokatlan produkciót nyújtotta. Mi tagadás, egészen különleges színt hoznak "beteg" előadásaikkal a mezőnybe. Legalább kitűnnek a többiek közül. Geszti méltatta a feldolgozást, de Tominak azért odavágta, hogy ótvar gyengén énekelt. Alföldinek tetszett a furcsa produkció, ezen pedig egyáltalán nem lepődtünk meg.

Szabó Ádám arról énekelt, hogy egy vulkán robban benne. Mi azonban egy kisfiút láttunk a színpadon, aki egy szavalóversenyen próbál megfelelni a tanár néninek. A produkciót egy gigantikus látványelemmel is próbálták feldobni a díszlettervezők. Ádám hatalmas szárnyakat kapott, amiről nekünk A sejt című film jutott eszünkbe. Gesztinek nem tetszett a fiú produkciója és ebben egyet kell, hogy értsünk vele. A szárnyalás csak a látványban volt meg.

A héten már duettdalokkal is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek. A szívünket Krasznai Tünde és a Fat Phoenix rabolta el, bár úgy mutattak a duettdalban, mint egy általános iskolai csapat a farsangon. Nekünk mégis tetszett a vicces és hangulatos kis előadás. Belopták magukat a szívünkbe. Jókat mosolyogtunk az abszurd lónyerítésekkel színezett produkción. Tóth Gabi értékelés helyett röhögött, akarjuk mondani nyerített. Alföldi is a nyerítésére szavazott. Szikora gulyás-westernnek nevezte az előadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.