Majka beszólt Csiszár Jenőnek

harag Csiszár Jenő dal rádió mellőzés Majka közösségi oldal Class FM beszólás Édes Élet Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper nehezményezte, hogy a ClassFM és a MusicFM mellőzi új dalát. Sebestyén Balázsék azonban kiálltak Majka mellett.

Mivel Csiszár Jenő a ClassFM tanácsadója és egyik műsorvezetője is egyben, döntési joga van arról, milyen dalokat játszanak rotációban. Majka legújabb szerzeménye nincs köztük, ezért a rapper rázúdította a haragját. A Morning Show reggeli adásában Balázsék bevallották, ők sem értik, miért nem játssza rádiójuk a dalt.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Most kaptam a hírt, hogy minden magyar rádió extra rotációban játssza az 'Elvitted a szívemet' című nótánkat! Többet nyomják, mint anno a 'Belehalokat'. Csak a Class és kistestvére, a MusicFM nem hajlandó játszani. Tudod mit, Csiszár Jenő FM? Nem is kell! Megígérem, hogy csinálunk még olyan nótát, amit ha kikerültök, titeket néznek hülyének. F...k júú!!" - írta indulatosan Majka a közösségi oldalán.

A Life.hu próbálta elérni Csiszár Jenőt, de forgatásra hivatkozva csak napokkal később tudott volna választ adni a kérdéseinkre. Lehet, hogy Berki Krisztián után ő is szereplést vállalt az Édes élet című realityben?!

A Morning Show műsorvezetői, Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri csodálkoztak a történteken. Sőt, bevallották, hogy a YouTube-on a legnagyobb letöltésnek örvendő magyar sláger valóban nem szerepel a playlistjükben. Vagyis elismerték: soha nem szokták játszani. Ugyan Balázséknak semmilyen döntési joguk nincsen arra vonatkozólag, hogy a rádió milyen dalokat játszik, de meghallgatták a nótát, és bennük is felmerült a kérdés: Majka slágere miért nincs a rádióban felcsendülő dalok között? - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.