Mindenről lepergeti a vizet a csodaspray

szilikon spray víz sár olaj Egyesült Államok ruha telefon csodaszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit azonnal vízhatlanná varázsol az Egyesült Államokban kereskedelmi forgalomba hozott szer.

8 természetesen szépítő olaj

Telefon, cipő vagy póló - bármit vízhatlanná tehetünk a NeverWet néven megjelent csodaspray segítségével. Legalábbis ezt ígéri az az amerikai cég, amelyik véletlenül bukkant rá a szilikon alapú spray vízlepergető tulajdonságára.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Eszerint nemcsak a víztől, hanem az olajtól és a sártól is megkímélhetjük a számunkra értékes tárgyakat, amelyekről az alábbi videóban te is meggyőződhet. A spray-hez bárki hozzájuthat flakononként 20 dollárért, vagyis nagyjából 4500 forintért.

Méregtelenítő csodavíz a téli zsírpárnák ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131024-stohr-greta-greta-konyhaja-teli-zsirparnastop-egy-meregtelenito-gyomberes-itallal.htmlValódi házi csodaszer: az ecethttp://www.life.hu/anyaskodj/20131015-ecet-hazi-csodaszer-takaritashoz-vizkooldasra-mosashoz.htmlHomoktövis: csodaszer a megfázások ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131014-homoktovis-csodaszer-a-megfazasok-ellen.htmlMéregtelenítő csodavíz a lapos hasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130916-fogyokura-es-egeszseges-eletmod-detox-viz-bemutatasa-a-greta-konyhaja.htmlCsodagyereknek születni néha átokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130827-a-csodagyerekek-elete-sokszor-nem-konnyu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.