Tóth Gabi Csordás Ákos X-Faktor állat szex csillogás mentorok Alföldi Róbert Szikora Robi Fat Phoenix szépség Krasznai Tünde Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogás-villogás és a szépség jegyében telt az X-Faktor hatodik élő showja. Nézzük, kik azok a gyémántok, akiken még van mit csiszolgatnia a mentoroknak!

A műsor Istenes Bence meztelen gegjével indult és úgy tűnt beváltja múlt héten tett ígéretét, miszerint meztelenre vetkőzik, ha tovább jut a Fat Phoenix. Végül azonban nem volt elég bátor, hogy meztelenkedjen a színpadon. Ennyit Bencéről.

Csordás Ákos produkciója közben a szexi táncos lányokkal kavart, de mi most sem éreztük a férfierőt. Inkább csak hangos kiabálásnak hatott a fiú éneklése. Szikorának nem tetszett a dalválasztás. Alföldinek hiányzott valami a produkcióból. Geszti már másodszorra szólta meg a műsor stylistjainak munkáját, nem tetszik neki, ahogy a fiúkat öltöztetik. Gabi örült, hogy Ákos megmutatta milyen "tesztoszteron szexuál állat". Szerintünk az elfogult mentor túlzott. Nekünk Ryan Gosling a fétisünk, nem a medvetestű elálló fülű énekesek.

A Fat Phoenix ismét furcsa hangzású dalával borzolta az idegeket. Olyanok ők, mint egy beazonosíthatatlan popbanda. Gabinak nem tetszett a produkció, több alázatot várna a fiúktól. Alföldi úgy megszokta a csapatot, hogy már elfogadja őket, de szeretne már mást látni tőlük. "Könnyű más faktorával verni a csalánt" - jegyezte meg Geszti a fiúknak, aki szerint underground zenekarként be vannak téve a mainstreambe. Szikora nem törődött a kritikákkal, szerinte pont azért maradnak a fiúk a showban, mert megosztóak.

Kíváncsian vártuk Krasznai Tündét, hogyan fog a táncos fiúk között boldogulni. Nekünk a produkcióról Madonna Material Girl videóklipje jutott eszünkbe. Valószínűleg a korreográfusnak is ez volt a célja. Tünde tündökölt a fiúk között. Szikora dicsérte a lányt, aki minden dalból egy történetet csinál. Gabi szerint Tünde minden produkciójába beleviszi az egyéniségét. A mi tippünk így a műsor feléhez érve, hogy Tünde nyeri az idei X-Faktort. Csak megsúgjuk: tavaly ilyenkor Oláh Gergőről is ezt mondtuk.

Szétröhögöd magad a Disney előzetesénhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-disney-frozen-cimu-uj-animacios-filmje-lesz-a-tel.htmlNemzetközi szörnycirkusz a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-sztarban-sztar-adasaban-felismerhetetlensegig-maszkiroztak-az-enekeseket.htmlSzőrös lábbal a lemezborítón? Igen!http://www.life.hu/szorakozz/20131115-szoros-labu-enekesno-egy-jugoszlav-lemezboriton.htmlMeztelenül futkosott Lalihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-a-belvarosban-meztelenul.htmlÁlompasi lett Petőfi Sándorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-petofi-sandor-arany-janos-kolcsey-ferenc-es-vorosmarty-mihaly-koltok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.