Csordás Ákos X-Faktor Szabó Ádám Facebook ByTheWay Danics Dóra Péterffy Lili Krasznai Tünde lájk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb közösségi portál tanúsága szerint a még versenyben lévők közül a legnépszerűbb a ByTheWay, a legkevesebben Krasznai Tündét szeretik. 

Az elmúlt hétvégén kialakult az X-Faktor hatosfogata, és ezzel együtt komolyabban is elkezdődött az esélylatolgatás, hogy ki lehet az esélyes a végső győzelemre. A mentorok nem győzik hangsúlyozni, hogy versenyzőik bármennyire jól szerepelnek, most már bárki számíthat arra, hogy párbajoznia kell.

ByTheWay Forrás: RTL Klub

Bár már a ByTheWay hetekkel ezelőtti kiesésénél megbizonyosodhattunk arról, hogy a Facebook-lájkok nem feltétlenül tükrözik a szavazó nézők ízlésvilágát, ugyanis a legnagyobb közösségi portálon már akkor is Szikora Róbert csapatának volt a legtöbb rajongója. Ahogy a Life.hu szavazása alapján, úgy a Facebookon is Krasznai Tünde a legnépszerűtlenebb versenyző - amelynek oka minden bizonnyal pornós múltjában keresendő -, a lány ennek ellenére eddig egyetlen egyszer párbajozott csupán.

Krasznai Tünde Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem sokkal többen lájkolták a sokak szerint végső győzelemre is esélyes Danics Dórát, ám a kommentek tanúsága szerint ő kevesebb kritikát kap, mint csapattársa. Geszti Péter mentoráltját a legtöbben manírosságáért ostorozzák, ám a rá érkező szavazatok eddig elegendőek voltak a biztonságos továbbjutáshoz.

Danics Dóra Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A kamaszfiúk álmát megtestesítő Péterffy Lili a legnépszerűbb a lányok között, holott hangi adottságaival messze elmarad két vetélytársnőjétől. Úgy tűnik, pár héttel ezelőtti - párbaj előtti - káromkodása ellenére nem esett ki a facebookozók kegyeiből. Bár pikáns képsorozatáért kapott hideget-meleget, úgy tűnik, sikerült a nézők szívébe lopnia magát.

Péterffy Lili Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szabó Ádám és Csordás Ákos a verseny kezdetétől megbízható, stabil rajongótáborral rendelkezik. Bár mindketten párbajoztak már, valójában egyikük továbbjutása sem okozott nagy meglepetést.

Csordás Ákos Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

És ha a papírforma válik be - miszerint az RTL Klubon csak fiú nyerhet tehetségkutatót - akkor közülük kerül ki néhány hét múlva a szerencsés győztes.

Szabó Ádám Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A versenyzők hivatalos Facebook oldalának adatai szerint jelenleg a ByTheWaynek 33 000, Csordás Ákosnak 14 000, Szabó Ádámnak 12 600, Péterffy Lilinek 10 100, Danics Dórának 5300, Krasznai Tündének pedig 4500 lájkja van.

Pasijához költözött az x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eckert-aniko-x-faktoros-a-baratjahoz-koltozott.htmlA Fat Phoenix esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-a-fat-phoenix-az-xfaktor-hatodik-adasanak-kiesoje.htmlÖsszehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.htmlSzexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.htmlDanics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.