Détár Enikő RAM Colosseum színésznő színdarab makrancos kata lovasbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő valódi amazon, legalábbis a RaM Colosseumban, Makrancos Kata szerepében.

A színésznő rendre elvarázsolja közönségét vagányságával: hol szelíd, csábító hölgyként, hol makrancos, kardforgató kisasszonyként tündököl, máskor pedig agyonplasztikázott nőt alakít. Enikő most a RaM Colosseumban játssza Makrancos Katát, ahol szerepéből adódóan igen harciasan védi saját érdekeit, olyannyira, hogy ezekért akár kardot is ránt.

Forrás: RaM Colosseum

Détár Enikő azonban azt vallja, nemcsak a színpadon ilyen belevaló, és ezt azzal is bizonyítja, hogy nemsokára egy lovasbajnokságra is benevez. "Mindig is szerettem a kihívásokat és remélem, ez még sokáig így lesz. Örülök nagyon, hogy mehetek a versenyre, régóta vágytam rá. Azt, hogy mi lesz, nem tudom..." - nyilatkozta.

Détár Enikő megnémult és nagyon csúnya letthttp://www.life.hu/legykepben/20131025-detar-eniko-megnemult-a-poligamy-cimu-darabban-es-nagyon-csunya.htmlDétár Enikő magánéletről és a jövőről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20131020-detar-eniko-szineszno-a-reflektor-kamerai-elott-megszolalt.htmlSzázezreket bukik Détár Enikőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-detar-eniko-szineszno-visszaadta-a-szerepeit-sok-penztol-esik-el.htmlCsak injekcióval tudott fellépni Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-detar-eniko-szineszno-betegen-allt-szinpadra-ferjevel-rekasi-karollyal-egy.htmlVisszaadta a szerepeit Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-detar-eniko-szineszno-minden-szerepet-visszaadott-a-jozsef-attila-szinhazban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.