Könnyek között búcsúzott Péterffy Lili

X-Faktor Szabó Ádám mentor Alföldi Róbert Péterffy Lili párbaj énekesnő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírva, ám boldogan búcsúzott az X-Faktortól vasárnap este Péterffy Lili. A fiatal lány nincs elkeseredve, azt azonban reméli, folytathatja az éneklést.

Lili nem tagadja, most, hogy a verseny már a végéhez közeledik, számított rá, hogy párbajoznia kell, sőt, tudta, benne van a pakliban az is, hogy ő esik ki. Így is lett.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

"Nem akarok kishitű lenni, de amikor szombaton visszanéztem a produkciókat, volt egy olyan érzésem, hogy én vagyok a leggyengébb láncszem. Fantasztikus énekesek vannak még versenyben, ráadásul én vagyok a legfiatalabb" - vélekedik az énekesnő és hozzátette, nagyon boldog, hogy eljutott idáig, a legjobb hatba, és soha nem felejti el, mennyi szeretetet kapott a közönségtől és a stábtól."Ez egy ismeretlen helyzet, nem tudom, mi vár rám most a műsor után. De remélem, volt, aki felfigyelt rám és folytathatom a zenélést" - tette hozzá Lili.

Alföldi Róbert elárulta, mentoráltjához hasonlóan párbajra ő is számított, de erre az eredményre nem. "Teljes békességgel alszom, akkor is, ha elfogytunk" - jelentette ki és hozzátette, újra ugyanezt a három lányt hozná magával a versenybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.