Eltüntették a nézőket Geszti mögül

X-Faktor Szabó Ádám mentor Danics Dóra Péterffy Lili Geszti Péter néző RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl magas fiúk kerültek Geszti Péter mögé a szombati X-Faktorban, így néhány produkció után helyet kellett cserélniük két alacsonyabb lánnyal. 

Vicces momentum tűnt fel a a Bors újságírójának a szombati X-Faktorban. Amíg Danics Dóra, Szabó Ádám és Péterffy Lili előadása közben még két fiatalember figyelt feszülten a mentor mögött, addig a reklám után már két fiatal lány ült ugyanott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Facebook-oldalán támadják Geszti Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20131125-facebook-oldalan-tamadjak-geszti-petert-amiert-peterffy-lilit-kuldte-haza-az-rtl-klub-x-faktorabol.htmlGeszti Péter szépészeti beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/szorakozz/20131124-geszti-peter-szepeszeti-beavatkozason-esett-at.htmlGeszti: "Krasznait fogni kell"http://www.life.hu/szorakozz/20131118-az-rtl-klub-xfaktoranak-hatodik-parbajat-krasznai-tunde-geszti-peter.htmlGeszti Péter és Szikora Róbert döntötthttp://www.origo.hu/teve/20131005-geszti-peter-es-szikora-robert-dontott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.