Oroszország kép fotó tükör Anasztázia Romanov fényképezőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tükör előtt fotózta saját magát Anasztázia Romanov hercegnő, aki mindössze 13 éves volt a kép készültekor.

Anasztázia orosz hercegnő lehetett az olyan tinédzserek egyike, aki saját magáról készített portrét egy tükör segítségével.

Forrás: www.retronaut.com
Levélben búcsúzott Katalin hercegnő egy rákos kisfiútólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-katalin-cambridgei-hercegno-meghato-levelben-nyilvanitott-reszvetet-egy-daganatban-meghalt.htmlÁl-Romanovok: csalók vagy túlélők?http://www.life.hu/szorakozz/20130614-szorakozas-tortenelem-alromanovok-csalok-vagy-tulelok.htmlAnasztázia Romanov: A hercegnő, aki a legenda szerint visszatért a halálbólhttp://www.life.hu/szepulj/20120711-takacs-nora-anasztazia-romanov-hercegno-aki-a-legenda-szerint-visszatert.htmlKároly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.htmlRúzsok és hercegnők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-a-lifehu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-alba-miley.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.