durvaság karácsony apróság meglepetés költés ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harvey Nichols ötlete egyszerre frappáns és megdöbbentő. Mindenesetre nem szokványos.

Adni jó, kapni még jobb - szoktuk mondani, ha ajándékozásról van szó, ami a közelgő karácsony miatt igencsak aktuális. A londoni Harvey Nichols áruház azonban egy merész húzással azt ajánlja, hogy idén mindenki legyen önző és inkább magát lepje meg valamivel. A többiek pedig érjék be egy kis semmiséggel.

Forrás: Youtube

Ezért idén „Bocs, inkább magamra költöttem!" feliratú kártyákkal rukkoltak elő, ami mellé hol gémkapocs, hol fogpiszkáló járt. Ahogy az alábbi reklámfilmből is kiderül, volt, aki viccesnek fogta fel az apróságot, és akadt, aki – érthető módon – kissé kiakadt.

Kitiltották Beyoncét a piramisoktólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131128-beyonce-enekesnot-kitiltotta-az-egyiptomi-piramisoktol-zahi-hawass-regesz-csunya-viselkedese-miatt.htmlÖrdög Nóra vezetheti a Csillag születikethttp://www.life.hu/szorakozz/20131128-ordog-nora-vezetheti-a-jovo-tavasszal-indulo-csillag-szuletiket-bar-az-rtl-klub-nem-erositette-meg.htmlMagyarország, ahol furcsa cicik vannakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131127-amerikaiak-vakterkep-tesztje-europarol.htmlEzt látni kell Budapesten!http://www.life.hu/szorakozz/20131127-a-cnn-cikkeben-nyolc-budapesti-nevezetesseget-ajanl-a-turistaknak.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.