füvezés szex drog szüzesség Joe Jonas Jonas Brothers vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jonas Brothers fiúbanda tagja a New York magazin hasábjain nemcsak szerelmi múltjáról oszt meg érdekességeket, hanem azt is elárulja, kivel szívta el élete első füves cigijét.

Joe Jonas a New York magazin decemberi számában jelentette meg önéletrajzi vallomását, amely nemes egyszerűséggel az Életem Jonas testvérként (My Life as a Jonas Brother) címet viseli. Az énekes, aki Miley Cyrushoz hasonlóan szintén a Disneynél kezdte építgetni karrierjét, elárulta, szüzességi fogadalma és az emiatt viselt gyűrűje miatt 20 éves volt, amikor először szexelt.

Fotó: Andreas Laszlo Konrath/New York Magazine
Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.htmlSütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlHarry Styles a legjobban öltözött brit pasihttp://www.life.hu/legytrendi/20131203-harry-styles-brit-enekes-lett-a-legjobban-oltozott-pasi-a-2013-as-british-fashion-awards.htmlVilmos herceg Taylor Swifttel énekelt Bon Jovi-slágerthttp://www.quart.hu/quart/klipszemle/20131127-vilmos-herceg-taylor-swift-bon-jovi-living-on-a-prayer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.