nyertes esélyes X-Faktor Keresztes Ildikó Hooligans énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiderül, ki nyeri meg az X-Faktor 2013-as versenyét. Az RTL Klub sztárjai az esélyeket latolgatták.

Mindenki választott már kedvencet, és módszere van arra is, hogy kikövetkeztesse, ki lesz a győztes. Sokan a statissztikában bíznak, ez alapján Csordás Ákosnak, az egyszem férfiversenyzőnek kell nyernie. A babonásabbak azt állítják, a lányok laknak a nyertes szobában, vagyis abban a hálóban, ahol előttük az előző évadok nyertesei laktak az X-Faktor házban. A csapatok természetesen az adásba visszakerült, tehát duplán nyertes ByTheWay mellé teszik az ikszet.

Esélylatolgatás következik.

Szabó Ádám esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131201-szabo-adam-esett-ki-az-x-faktor-nyolcadik-adasaban.htmlOrgazmushangok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.htmlKrasznai Tündétől ájult el az X-Faktor zsűrijehttp://www.origo.hu/teve/20131123-krasznai-tundetol-ajult-el-az-x-faktor-zsuri.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlA legnagyobb pillanatok az X-faktor 7. élő adásábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20131124-az-x-faktor-legnagyobb-pillanatai-a-hetedik-elo-show-bol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.