Csordás Ákos ByTheWay Danics Dóra produkció összefoglaló Krasznai Tünde X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt a tétje az X-Faktor nyolcadik élő show-jának: azért küzdöttek a versenyzők, hogy bekerülhessenek a három legjobb közé. Krasznai Tünde bemutatott a produkciója közben. Csordás Ákosnak nem jött össze a tánc. Danics Dóra megcsinálta a legnagyobb pillanatát. Krasznaival együtt pedig végre fergetegesek voltak.
Kattints a képre a 9. élő show legnagyobb pillanataihoz! Forrás: RTL Klub

A műsor Istenes Bence performanszával kezdődött, a műsorvezető megmutatta mekkora spárgát tud csinálni, ha úgy tartja kedve. Majd következtek a produkciók, ahol mindenki az utolsó nagy megmérettetés előtt bizonyíthatott.

Krasznai Tünde a döntőbe jutásért wamp rockernővé változott és egy vagány bemutatással is próbálkozott. Tüskék álltak ki a melléből és szado-mazo szerű ketrecben adta elő a Rolling Stones I Can't Get No című slágerét. Szikorát „nem elégítette ki rendesen", Alföldi szerint, Geszti már mindent bevet, de ő csak Tündét figyelte, mert nem tudta levenni róla a szemét. Gabi szerint, ha már ilyen vagány Tünde és bemutat, akkor azt ne a koreográfia miatt tegye, hanem mert szívből jön.



Csordás Ákos mentorának végre sikerült egy, a sráchoz illő nótát választani. Geszti dicsérte a fiút, de megjegyezte Gabinak, hogy az nem profi, ha a táncosok jobban táncolnak, mint a főszereplő. Szerintünk is kicsit esetlenül medvemozgással táncolt Ákos. Gabi természetesen odavolt a produkcióért, Szikora és Alföldi viszont még mindig többet várna a fiútól. Mi csak azt kérjük az operatőröktől, ne mutassák közelről Ákost, mert nem olyan szép látvány, mint amennyire mentora el van tőle ájulva.



ByTheWay női szíveket megdobogtató módon adta elő Ákos Ilyenek voltunk slágerét. Cuki, ahogy a fiúk csábos tekintetükkel próbálnak hatni ránk. (Oké, be kell vallanunk, hogy elérték a céljukat, megvettük a produkciót.) Alföldi szerint a fiúk végre felnőttek, és soha ennyit nem árultak el magukról, mint ebben a dalba. Geszti megint picit iskolásnak érezte a produkciót. Szikora erre frappánsan azzal a válasszal vágott vissza, hogy azért iskolás, mert tanítani tudják a fiúk, hogyan kell ezt csinálni.

Danics Dóra második kuckósodós dala jobban elnyerte a tetszésünket, mint az első kőrben énekelt Adele nótája. Alföldi szerint csak nagy személyiség vállal el ilyen befelé fordulós szűk dalt. A mentor elájult Dórától. Gabi szerint ez volt Dóra egyik, ha nem a legnagyobb, pillanata és vissza kellett fognia a könnyeit, mert neki van, aki kopogtat. Szikora szerint ebben a dalban volt a legautentikusabb a lány. Geszti szerint még soha nem volt ilyen jó Dóri. Bevalljuk nekünk is tetszett ez a mély, furcsa a lélek felé lopakodó dal.


A műsort a két nagyágyú Krasznai és Danics páros duettje zárta. Végre elérkezett a mi nagy pillanatunk és igazi show-t láthattunk. Köszönjük Lányok! A döntőben a helyetek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.