Küldd be az újévi fogadalmad! - Segítünk!

2013.12.22. 09:52

Új év, új élet? A válasz: IGEN! 2014-ben a Life.hu segít egy szerencsés fogadalomtevőnek, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz. Ehhez szükségünk van rád, hiszen a te álmodról van szó, de mi ott leszünk melletted és segítünk, hogy a végén megmutathassuk a változást.

"Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót" - ilyen és ehhez hasonló elhatározásokkal kezdi Bridget Jones és a világ nőinek milliói is az újévet, amit aztán vagy betartanak, vagy nem. Általában az utóbbi történik, vagyis hogy idővel véletlen szándékossággal elfelejtődnek ezek a karácsonyi bejgli felett megálmodott tervek. Ennek most a Life.hu elébe megy! Mit kell tenned?

Forrás: Thinkstock

Küldd be az újévi fogadalmad 2014-re maximum 500 karakterben a Life.hu aloldalán ITT. A fogadalmak beküldésének ideje 2013. december 19-től 2014. január 2-ig tart. A beküldött fogadalmak közül 2014. január 2. és január 19. között a Life.hu szerkesztősége kiválasztja azt az egy szerencsést, akinek segít, hogy megvalósíthassa az álmait. A kiválasztott szerencsést 2014. január 20-án értesítjük, majd bemutatjuk a Life.hu oldalán.

A játékban csak akkor vehetsz részt, ha elfogadod a részvételi feltételeket. Ezeket itt olvashatod:

Részvételi feltételek:

1. A felhívásra jelentkező (a továbbiakban: „Jelentkező”) a jelentkezéssel elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

2. A Jelentkező az Újévi Fogadalom 2014 (http://www.life.hu/ujevifogadalom2014/) aloldalon közölt személyes adatoknak az Origo Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob u. 76-78. cégjegyzékszám: 01-10-044389; a továbbiakban: „Origo”) történő megküldésével hozzájárul, hogy ezen személyes adatokat az Origo a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt - megfelelően kezelje.

3. A Jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy az Újévi Fogadalom 2014 (http://www.life.hu/ujevifogadalom2014/) aloldalon közölt személyes adatokat az Origo Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob u. 76-78. cégjegyzékszám: 01-10-044389; a továbbiakban: „Origo”) az Origo az általa üzemeltetett weboldalakon (www.origo.hu és aloldalai, www.life.hu, www.noilapozo.hu, www.facebook.com/life.hu, https://www.facebook.com/ezzsir) időbeli korlátozás nélkül nyilvánosságra hozza, bemutassa illetve közzétegye továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse és ennek érdekében többszörözze. A Jelentkező hozzájárul ahhoz is, hogy az Origo a személyes adatain kívül a nyilatkozatait, videofelvételeket, illetve a róla készült fényképekről, illetve külső átalakításáról elemzést tegyen közzé.

4. A Life.hu vállalja, hogy szakértő csapat segítségével segít a kiválasztottnak abban, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz. A folyamatról rendszeresen hírt adunk a Life.hu oldalán. A kiválasztott játékos fényképpel, nyilatkozattal is megjelenik ezekben a cikkekben, saját tapasztalatairól pedig rendszeresen beszámol egy kifejezetten erre készített blogfelületen.

 

 

nyereményjátékÚjévsegítségújévi fogadalomkívánságújévi fogadalom 2014új élet projekt