Miley Cyrus YouTube Jean-Claude Van Damme videó nézettség Attraction
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvannak a legnézettebb hazai és külföldi YouTube-videók. Az Attraction előadása a brit tehetségkutatóban és Miley Cyrus Wrecking Ballja csak néhány a favoritok közül.

Mit néztek idehaza a legtöbben és a világban az interneten? Íme, a toplista. Magyarország kedvenc YouTube videója idén az Avicii Wake Me Up című világslágeréből készült paródia. Második helyen áll a magyar csapat, az Attraction produkciója, akik az idei Britain's Got Talent győztesei lettek.

Attraction Forrás: MTI/Beliczay László

Benne van a top 10-ben a mamája énekén elérzékenyülő baba, aki később megosztotta az embereket, hogy örömében sírt, vagy igazából halálra rémült. És Polgár Peti Szepesi Nikiről szóló mulatós paródiája sem maradt ki az első tízből.

Szepesi Niki Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ami a zenei videókat illeti: Avicii Wake Me Up című száma lett Magyarország kedvenc zenei YouTube videója 2013-ban. Őt követi Naughty Boy és a La La La ft. Sam Smith, a harmadik helyre pedig Majka, Curtis, BLR feat. Pápai Joci Nekem ez jár című nótája került.

A világ kedvenc idei videójával az őrült norvég csapat, az Ylvis büszkélkedhet 'What Does the Fox Say, azaz Mit mond a róka című számuknak köszönhetően. Hihetetlen, de a kissé beteg muzsikát már több mint 275 millióan nézték meg. Sőt, a legtöbbet keresett halloween-jelmezzé vált, és már mesekönyvként is kiadták.

2013 őrülete volt a Harlem Shake: ezeket a videókat összesen több mint 2,5 millárdszor nézték meg a YouTube-on. No és akkor itt van még a botrányos tinisztár, Miley Cyrus Wrecking Ball videója, amelyet csaknem 400 millióan kattintottak le és akkora hatást váltott ki, hogy a "twerking"-et felvették a szótárba.

De benne van a top 10-ben Van Damme Volvo kamionok között spárgázó fantasztikus reklámvideója is - számol be a Google közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.