(Mű)balhé a Frizbiben: Hajdú vs. Markos

balhé TV2 Markos György Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Markos-Nádas duó volt a TV2 Frizbijének egyik vendége. Hajdú Péter szerette volna tudni, miért nincs együtt már húsz éve a felejthetetlen páros, a faggatózás kapcsán azonban elszabadultak a "spontán" indulatok. 

Nem újdonság, hogy Markos György és - az utóbbi időben a TV2 képernyőjén gyakran feltűnő - Nádas György viszonya rég elmérgesedett, és évtizedek óta nem tartják a kapcsolatot. Markos, ahogy ez meg volt írva - műindulattal - azt állította, Hajdú becsapta őt, és hozzátette: úgy tudta, a műsorvezető csak őt hívta beszélgetésre és unfairnek nevezte. "Hót gusztustalan, amit csináltál, öreg" - hőzöngött. A "hazugságvádak" hallatán Hajdú sem türtőztette magát tovább, kikérte magának a hangnemet, és "megkeseredett öregembernek" titulálta az egykori humoristát. A vita - naná - "botrányba" fulladt, a humoristák és Hajdú egymásnak estek, Markos György pedig odáig elment, hogy a műsorvezetőt egy pohár vízzel nyakon öntötte. A rendkívül fárasztó szájkaratét az alábbi videóban megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.