Szikora Róbert kampány Videolife ByTheWay X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világon eddig 186 X-Faktor-döntőből csupán hatot nyert csapat. Szikora Róbert szerint a ByTheWay lehet a hetedik - ha elég szavazatot kapnak a nézőktől. A mentor azt is elárulta a Life.hu-nak, miért lenne jobb, ha egy lány helyett egy fiúbanda nyerné meg az idei X-Faktort. Ne feledjétek, a Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Kövessétek velünk az eseményeket!
Alföldi lányai a ByTheWaynek szurkolnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-alfoldi-robert-egykori-x-faktoros-versenyzoi-peterffy-lili-batanovics-lili-es-eckert-aniko-is-a.htmlA Facebookon a ByTheWay nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-a-facebookon-a-bytheway-a-x-faktor-honlapjan-danics-dora-nyerne-az-x-faktort.htmlOdavannak a facebookozók a ByTheWayérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-az-x-faktor-versenyzok-krasznai-tunde-danics-dora-csordas-akos-szabo-adam-peterffy-lili-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.