Geszti Péterrel az X-Faktor kulisszái mögött

rajz kulissza öltöző mentor X-Faktor 2013 Geszti Péter gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most egy virtuális sétára invitálunk téged az X-Faktor eddig még sosem látott berkeibe. Bekukucskáltunk ide is, oda is. Figyeljétek a Life.hu-t, mert elindult a nagy X-Faktor hétvége! 

Geszti Péter Krasznai Tünde duettpróbája után a kulisszák mögött kalauzolt el bennünket. A jópofa mentor megmutatta, hol pihennek az adások előtt és után, valamint a próbafolyamatok üresjárataiban.

Még több fotó a kulisszák mögül, kattints a képre a galériáért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Belestünk oda is, ahol a versenyzők öltöznek és azt is láttuk, hogy milyen szebbnél szebb ruhákba bújnak majd az énekesek a hétvégén. A szöveg-gyáros mentor kíváncsi volt arra, vajon kitaláljuk-e, hogy kinek az asztala az alábbi, amelyen egy gyertya áll.

Na vajon ez kinek az asztala? Kattints a képre és a galériánkból kiderül! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azt is megmutatjuk a Life.hu galériájában, hogyan néz ki a produkció egyik legfontosabb „eleme", a LED-fal hátulról, ahonnan a versenyzők a színpadra lépnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.