X-Faktor bugyi Danics Dóra eredményhirdetés X-Faktor 2013 villantás Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese, Danics Dóra felhőtlenül örült győzelmének mentorával, Geszti Péterrel együtt. Annyira, hogy még a formás fenekét is megmutatta. Sőt!

Danics Dóra gyönyörű, ám egészen mini ruhában várta a finálé utáni eredményhirdetést a vasárnap esti X-Faktor élő adásában.

X-Faktor 2013, Danics Dóra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az eredményhirdetés pillanatában Geszti ölbe kapta a lányt, aki ugyan igyekezett eltakarni a fenekét, az nem mindig sikerült. Sőt, az örömmámor egy másik pillanatában a ruhája szinte a nyakáig felcsúszott.

Nem ez az első, hogy a szőke énekesnő közszemlére tette a bugyiját, korábban is volt már erre példa – itt nézheted meg azt, amikor egy egész világ leshetett be a lábai közé.

Danics Dóra nyerte a 2013-as X-Faktort!http://www.life.hu/legykepben/20131215-danics-dora-gyozott-a-2013-as-x-faktorban-a-bytheway-masodik-lett.htmlVele alszik Danics Dóra!http://www.life.hu/legykepben/20131215-danics-dora-az-x-faktor-finalistaja-nyuszival-alszik.htmlBetegen áll színpadra Danics Dórahttp://www.life.hu/legykepben/20131215-danics-dora-az-x-faktor-finalistaja-betegen-all-szinpadra-a-dontoben.htmlDanics Dóra nem taktikus, hanem tudatoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131215-az-x-faktor-dontosei-izgulnak-az-utolso-szombati-elo-show-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.