fotózás jótékony cél tűzoltó naptár vetkőzés félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 sármos tűzoltó vetkőzött félmeztelenre néhány pikáns kép erejéig a jó ügy érdekében.

Kidolgozott felsőtestekben nem lesz hiány az Original Firefighter Heroes 2014-es naptárjában, amelyben összesen 12 tűzoltót szabadítottak meg az ingjétől néhány szexi fotó erejéig.

Forrás: www.calendarclub.co.uk

A fiúknak ráadásul nemcsak a külsejük, hanem a szívük is a helyén van: a naptár árából befolyt összeg mind a FireFighters Charity jótékonysági szervezetéhez folyik. Még több nyálcsorgató képet ide kattintva nézhetsz meg.

Szexi tűzoltónők akcióbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131203-amerika-kedvenc-tuzoltonoi-vetkoztek-egy-jo-ugy-erdekeben.htmlÍgy búcsúzott felesége az elhunyt tűzoltótólhttp://www.life.hu/legykepben/20131105-a-ramszakadekban-elhunyt-esztergomi-tuzolto-felesege-telefonon-kerte-ferjet-ne.htmlSüteménnyel jótékonykodtak a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20131202-jotekonysagi-sutiakcio-sztarokkal.htmlMeztelenül jótékonykodnak a sportolókhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-a-homofobia-elleni-kuzdelem-miatt-vetkozott-meztelenre-a-warwick-egyetem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.