Rezesová ittas vezetés Hero házi őrizet rap milliomos börtön baleset luxusapartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös Zoltán, azaz Hero a kezdetektől követi a tragédia következményeit, és akkor sokallt be, amikor Rezesovát házi őrizetbe helyezték. A férfi rapet írt a szlovák milliomosnőről.

"Hová, hová, Miss Rezesová? Az Isten majd ítél, nem is olyan soká" – rappeli Hero egyik dalában, amely futótűzként terjedt el a szlovák internetes portálokon.

A Blikk információi szerint a fiatal zenész azután énekelte meg Éva Rezesovát, hogy a bíróság novemberben házi őrizetbe helyezte a négy ember haláláért felelős milliomosnőt. Így Rezesová, ha csak pár napig is, de szűkös cellája helyett tágas luxusapartmanjában hajthatta álomra fejét. A legolvasottabb szlovák újságok és honlapjaik – mint például a cas.sk vagy a topky.sk – lefordították a szókimondó dalszöveget, a helyi Fun rádió pedig már hetek óta játssza a magyar rapper nótáját, amelyet a legnagyobb videomegosztó oldalon is több ezren töltöttek le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.